kjedelig....
Tror at gutten synes det er ganske kjedelig mens far fikler med kameraet..
Utstyr
  • nikon pronea
  • -
  • Brennvidde35-70mm
  • Blender-
  • FilmtypeKodak 400
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger78
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_5677} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Dag N.

Desverre er også bildet kjedelig (blasst og ikke heldig komponert). Uttrykket greier jeg heller ikke å engasjere meg veldig i (selv om det kan se ekte ut). Men jeg synes at du bør fortsette å ta bilder av mennesker. Din datters selvportrett er i en helt annen klasse (selv om bildets tilblivelse var litt tilfeldig). Lykke til videre!
Dag S.

Dette er ikke et kjedelig bilde. Her vises jo tydelig hvilken stemning personen er i, jeg tror ikke et øyeblikk at det er påtatt.
Det er altfor få bilder som viser mennesker i situasjoner og stemninger som vi ikke umiddelbart vil vise fram. Derfor er det befriende når det skjer.
Lyset på arm/hand leder blikket rett inn til ansiktet, det fungere bra.
Så kunne kanskje øret til høyre vært lagt helt i mørke og bildet vært kuttet i bunn, men det er det mulig fortsatt å gjøre noe med i mørkerommet eller digitalt.
At det står mye tilbake på det tekniske får så være, det er underordnet, om ikke helt uvesentlig. Også her kan litt mørkeromsarbeid gjøre underverker.
Å kunne se og fange motivet er det viktigste. Det har fotografen gjort her - og det bør han få honnør for.
Bjørn-Ove S.

Takk for kommentarer! Jeg hadde kuttet bildet i bunn i første omgang, men da jeg sammenlignet med orginalbildet syntes jeg at det fungerte bedre med lyset fra logoen på genseren som en liten motvekt til lyset i ansiktet.
bos
Ann F.

Enig med DS i hans betraktninger - spesielt de to siste linjene.
Mvh Ann
Torbjørn V.

Flott bilde. Jeg tror også jeg ville ha kuttet litt i bunn, og kanskje litt i toppen--men det er ikke nødvendig. Syns bildet ble bra!

Syns det er flott at far og datter engasjerer seg i samme interesse.
:-)
Carsten A.

Litt kjedelig positur, ikke spesielt heldig komposisjon og dårlig gjennomtenkt utsnitt. Med et såvidt statisk motiv er det vanskelige å godta den svake teknikken (uskarphet og lite velvalgt lys).
MVH CA
Hans Jørgen R.

Synes bildet fungerer bra som motiv.
Han er virkelig dritt lei et eller annet. Ville kuttet både oppe og nede og gjerne hatt litt tegning i genseren. Nå flyter hånden i mørket, noe jeg finner litt unaturlig.
Ellers synes jeg softingen passer til motivet.
Litt uheldig med komprimeringen,med skjolder øverst i bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu