Fiskegarn i Port Vendres
Dette var mitt bidrag til en fotokonkuranse i "min" lille franske by. Konkuransen ble arrangert av turistkontoret, så det var viktig å velge noe "snilt" og typisk for stedet. Ca 100 deltakere (max 2 bilder), og fem ble premiert. Dette ble nummer fem. Litt stolt :-)
Fotograf
Utstyr
  • Nikon D300s
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_564368} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Henning S. P.

Det er lov å være stolt når man blir premiert. Jeg synes dette fungerte veldig bra - med den turkise fargen som går igjen i dekkene i bakgrunnen. Og Port Vendres er en veldig sjarmerende by.

Henning
Eva H.

Takk for det :-) Premien får jeg dessverre ikke brukt, for det var inngangsbillett til fotojournalistutstillingen i Perpignan i september - og da er man jo på jobb her i landet. Artig at du kjenner byen!
Henning S. P.

Ja, vi var en uke i collioure i fjor sommer, du kan se bilder her om du er interessert: http://www.ferieiprovence.no/collioure

Det er sikkert noen her inne som kunne tenkt seg til den utstillingen, så går ikke premien til grunne?

Henning
Eva H.

Har "bodd" i PV i ca 10 år, så Colioure kjenner jeg godt :-) Inngangsbilletten (ettermiddager - for 2) ligger der nede, men kan hente den i sommer. Har du tips om hvordan jeg kan "legge ut" info for evt. interesserte - så ta det gjerne direkte på mail evahodne@online.no
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu