Silver Autumn
Asker
Liker hvordan grenene strekker seg.
Utstyr
  • Canon 5d mk2
  • Canon EF24-105mm f/4L IS USM
  • Brennvidde28mm
  • Blenderf/14
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_564000} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Ivan H.
Jeg liker veldig godt slike motiv, trær og det man ser når man ser opp. Man ser bladene fra undersiden og i solskinn blir de kontrastfulle.

Her ser jeg du har "tuklet" litt med sannheten, ikke noe galt i det. Dette minner meg litt om IR-foto da det grønne blir grått (hvis jeg ikke bommer helt her nå). Har aldri prøvd IR-foto, men mener at man også kan få frem denne effekten i etterbehandlingen. Om det funker like bra som filter eller endring av bildebrikke vet jeg ikke.

Synes dette fungerer bra, blir en ok effekt med grå blader, særlig når man har flere tonenyanser fra sol og skygge. Litt usikker på den lilla himmelen og tenker litt på nedtoning. Men da kan man gjerne gjøre bildet om til s/h.

Synes du kommer godt ut med valgt komposisjon der greienen ender fint opp i hjørnene og forankrer bildet i alle retninger.

Kan like dette, selv om jeg er usikker på himmelen.
Remi K.
Hei Ivan! "Litt" sent svar her! Bildet er ikke IR foto men etterbehandlet i Photoshop der jeg valgte ut alt som gikk over i grønn / gultoner. Har også jobbet litt med layers, maskering og blendmodes. Fargen på himmelen har jeg faktisk ikke gjort så mye med. Mener å huske at jeg kun endret litt på lysstyrken.. Skal sjekke opp hvordan det blir om jeg gjør det litt blåere. Tusen takk for tilbakemelding :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu