Tiden
En relativ personlig historie bak dette. Jeg fikk nylig en diagnose som fikk meg til å føle at noe inni meg hadde fryst fast mens tiden fortsatte å gå rundt meg.

Bildet er tatt et sted bak huset, sammen med noen kvister som frosten hadde begynt å bite i og et lommeur som til vanlig henger over skrivepulten min. Den går ikke lenger.
Utstyr
  • Nikon D5000
  • AF-S DX Nikkor 18-55 mm.
  • Blenderf/5.6
  • Lukker10/600s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_563286} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Solvår B.

Bildet, sammen med underteksten, gjør sterkt inntrykk, fordi jeg har vært der. Jeg kjenner ikke din historie, men jeg kjenner den likevel.
Det er alltid et håp!
Et symbolsk og vakket bilde. Ikke perfekt, men det er heller ikke livet.
: ) Solvår
Elena H.

Sterkt inntrykk..
Kirsten H.

Noen ganger føler vi at tiden står stille, men den går og går....tid fantes før vi ble født, den fantes før menneskene begynte å måle den.
Å være tidløs, ute av tiden, er noe som vil skje med oss alle, en eller annen gang.
Mvh Kirsten
Jane B.

Når jeg leser hva du skriver så blir dette bildet veldig sterkt for meg. Synes også det er flott utført, et godt stykke arbeid. Liker det godt.

Mvh
Jane
Laila K.

Tusen hjertilg takk for tilbakemeldingende. Veldig varmende og gode ord, og oppmuntrende med tanke på videre eventyr bak fotolinsa. Takk skal dere ha alle sammen. Dette satte jeg veldig stor pris på!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu