Litt forsøk på HDR. Et av mine første som jeg ble tålig fornøyd med. Ble litt for mye av det gode muligens..
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriManipulasjon
  • Lastet opp
  • Visninger91
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561888} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Morten L.

Hdr er en spennende del av fotografering dersom man ikke drar så hardt i spakene. De skal liksom gi bilde et helhetlig fyll/balansering av lys i skygger og høylys;)
Erik A.

Ja har sett mange forskjellige måter å benytte seg av denne teknikken på, og det strekker seg fra det artistiske til utrolig flotte bilder med et hav av detaljer. Så dette, for min del, er et resultat av noen kjappe forsøk på å få et litt "surrealistisk" bilde. :) Kommer til å se litt nærmere på det med tiden. :)
Kirsten H.

Til å begynne med er det lett å ta i for mye, det blir overdrevent og tydelig HDR-effekt. Jeg vil anbefale deg å prøve ut flere innstillinger og tenke at less is more....
mvh Kirsten
Erik A.

Helt enig. Har sett mye utrolig flotte bilder i HDR. Som en forholdsvis nybegynner, så har jeg nok mye å utforske :) Lærer noe nytt hele tiden. Takker for alle innspill og meninger.
Johan S.

Etter min mening er de beste HDR-bildene de jeg ikke umiddelbart ser effekten, men skjønner det må være brukt fordi fotografen har fått til ting som ellers ville være umulig.
Her er det dratt vel hardt i spakene etter min mening.

mvh
Johan
Jan Åge H.

Et flott og spennende HDR bilde, likte kompen, fine linjer, farger og kontraster.

Mvh. Jan Åge
GEIR MAGNE S.

dette ble rettogslett overkill :=) selve motivet er vel heller ikke noe spessielt bra? lykke til med nye forsøk :=) skal følge med..
Erik A.

Helt riktig mtp motivet. Dette er som nevnt litt forsøk, så jeg vendte linsa mot det som fantes her på taket.Merker at det er veldig delte meninger om forskjellige typer bruk av HDR. Klart dette er ganske "heftig" bruk av HDR teknikken. Setter pris på alle innspill og meninger :) Og såklart når det kommer til slikt som bl.a bilder, så er det helt klart at smaken er som baken. :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu