Til alters
Utstyr
  • Nikon D90
  • Tamron SP 10-24 mm 1:3,5-4,5
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/8s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_561005} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Eli S.

Et mektig alter dette.
Blir andektig av å se slike.
Flott dokumentasjon med litt utbrente vinduer her og der. Skyldes kanskje sterkt sollys ute og ikke så mye å gjøre med.
Mvh Eli
Lars Ivarson F.

flott komponert og snitta..fint lys og eg likte fargane..flotters
Kirsten H.

Nydelig barokkarkitektur. Med vidvinkelobjektiv blir det litt rare linjer, men du mister mye av bildet hvis du retter det opp. Skarpt, fint utsnitt, godt jobba.
Mvh Kirsten
Per Ove H.

Veldig bra eksponert og imponerende symmetri. Litt enig med Kirsten angående linjene som blir svært skrå. For meg ser det ut som om kameraet har pekt litt oppover for å få med den pent dekorerte innsiden av kuppelen. Synes absolutt det er et pluss for bildet.

Mvh
POH
Tommy P.

Takk for noen flotte tilbakemeldinger. Kirsten og Per Ove: Linjene kan nok kanskje beskrives som rare, men det er bare slik det blir. Jeg ville fremstille alteret som mektig, og da følte jeg at denne vinkelen ble mest naturlig. Kuppelen var viktig å få frem, men vanskelig å dokumentere på en riktig måte. Formen i kuppelen blir litt borte her synes jeg, men kom på en måte frem greit nok allikevel. Eli: De utbrente vinduene synes jeg bare er med på å gjøre litt av bildet, men jeg skjønner absolutt hva du mener.
Jeg måtte også gjøre et temmelig godt kutt i bunn pga et rødt tau som jeg ikke tok sjansen på å stege over. Italienere er jo kjent for å være ganske hissige. :)
Trygve B.

Jeg likte bildet ditt godt. Du hadde fått mye med deg, men det ble ikke rotete. Stilrent og vakkert ble det. Jeg likte også bildet ved at du ikke hadde overmettet det med farger. Du viser et parti fra kirken slik jeg er vant til å se dem. Også fin symetri. Det skapte harmoni i bildet. God er du. Mvh Trygve
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu