Tango for 2
Utstyr
  • Nikon D700
  • Nikkor 70 - 300mm
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriMennesker
  • Lastet opp
  • Visninger153
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560988} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Bjørnar P.
Fint fanget situasjon med god følelse av bevegelse. Utbrente høylys ødelegger en god del for helhetsinntrykket for meg, spesielt området på armen til dama. Kan kanskje berges ved bedre etterbehandling?
Bente S.
Her har du funnet et artig par!! Liker klær og bevegelse i bildet! Flott at du har flyttet kamera slik at bakgrunnen er i bevegelse, det forsterker følelsen av at de danser. Menneskene er kledd i typiske tangofarger - rødt og sort, så her ville jeg ha tenkt tango, noe som forsterker tittelen på bildet. Jeg liker veldig godt den røde døra, den forsterker tangofølelsen på en måte.

Det skarpe lyset ødelegger de mystiske følelsene jeg har rundt tango. (Utbrente områder er nevnt av Bjørnar P.) Her er også en del ting i bildet som konkurrerer med danserne, som blant annet den blå lista og de gule stengene.
Mitt forslag til forbedring er å jobbe mer med kontrastene, få det mørkere og mer mystisk. Jeg testet ut en mørk versjon i s/h og synes det ble bra. Samtidig testet jeg ut en versjon i s/h der jeg beholdt jakka og døra i rødt, det ble også spennende.

Med litt mer jobbing tror jeg du kan få et tøft bilde ut av dette.
Bente
Avsluttet .
Fargerike mennesker i fargerike omgivelser, og en fin opplevelse med denne bevelsen i dansen som du har fått fram. Ser også de mulighetene som Bente nevner før meg her, men det er ikke det du har presentert, derimot en fargesprakende versjon i sterke kontraster som står godt til innholdet i motivet ditt. Likeledes er det fint med den lille skjevheten som øker dynamikken. Utbrenthet nevnes, og det kan se slik ut, men det vises ikke slik i min PS. Uansett, så synes jeg det er av helt underordnet betyding her, og at det ikke skjemmer dette motivet. Godt innhold er det som teller framfor teknikken!
Eli R.
Jeg opplever at bakgrunnen gjør for mye ut av seg og konkurrerer med paret. Kanskje heller lavere dybdeskarphet men det kan være vanskelig å få til i så skarpt sollys.
Avsluttet .
Bakgrunnen skjemmer ikke i nevneverdig grad mener jeg, og det er fordi den hører med til historien hvor denne "danseopptreden" foregikk. Uten den blir det bare et dansende par og ikke en fortelling slik som dette.
Ivar D.
Jeg takker for konstruktiv kritikk og setter pris på engasjementet. Høylysa er ikke utbrent hos meg. Vi er jo alle klar over problemet med monitorer /skjermer og hvor forskjellig de kan være.
Bjørnar P.
De nevnte høylysene er så utbrente som de kan få blitt på min kalibrerte Imac, og jeg tror ikke den lurer meg. Kan virke som vi definerer begrepet utbrent ulikt. Jeg definerer et bilde som utbrent dersom høylysene ikke viser noe tegning, alt er enten helt hvitt eller grått. Det trenger IKKE bety at et redigert bilde har verdier på 255 i de noen høylys, da de kan dras ned til 0 og dermed blir helt sort, om ønskelig. Ikke desto mindre er de utbrente. Det er om informasjonen i høylysene er utbrente som er avgjørende, ikke hvor lyse de er i sluttproduktet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu