Blikk
Utstyr
  • D100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriPortrett
  • Lastet opp
  • Visninger605
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_56048} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Espen G.

Godt blikk. Veldig klassisk. Synes ikke utsnittet funker helt. Ville lagt topp-snittet 3.5 cm lenger ned. Kanskje prøve en s/h versjon. Ville og fjernet ringen, samt ''gjenskinnet'' på leppene (sistnevnte er pirk).

eg
Espen G.

Ble så facinert av blikket av jeg helt glemte å se på fargene. Synes den blå bikini stroppen ikke passer inn heller. Ellers er skarpheten og dybden bildet god også. Sånn nå er jeg ferdig:)

eg

Avsluttet .

Du har mange spennende bilder med denne modellen Ole Jakob. Tittelen dekket dette bildet godt. Flotte hudtoner bl.annet. Syns utsnittet var okay og ringen også..
Silje Charlotte S.

Pent, dette Ole Jakob! Er enig i at det blåe er litt forstyrrende, men pytt pytt..
:)
Lars-Anders M.

Meget bra portrett.
Arild S.

Flott portrett.
Er vel enig med Espen i mye av det han påpeker. Kapp ned mot/til til hårfestet strammer inn og fokuserer mer på blikket.

Arild
Avsluttet .

Tenkte først på hu afghanske dama på national geographic. FInt!
Henrik T.

Tenkte det samme som JEC! Liker dette!

-
Henrik
Tomm H.

Veldig bra i ansiktet men enig i at det må skjæres fra toppen og den blå stroppen må bort siden fargene ikke matcher resten. Jeg pleier også å mørkne en sånn prikk du har på nesa med clone tool i darken mode på 20% opacity. Bare for å sørge for at den ikke forstyrrer noen.
Rita J.

Bra dette, men ønsker for flere andre har nevnt en kraftig beskjæring i overkant. Det blå stroppen er også litt forstyrrende. Blikket er ''killer'', dvs kjempebra;)
Synes egentlig det er litt dumt at ringen er med for den trekker en del oppmerksomhet. Men alt i alt bra bilde, men må beskjæres i topp for bedre fokus på blikket.


;)rita
Eliza A.

Flott og fengende blikk. Nydelig portrett.
Enig i at den blå stroppen kan fjernes.

Eliza
Bjørn H.

Slenger meg på med en liten komment.!!!

.... Deilig bilde det her. Fin skarphet, fint blikk, rolige og behagelige toner. Enig at den blå stroppen trekker litt !! Godt å se et ''straight'' godt eksponert poretrett ..

Bjørn
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu