Utstyr
  • canon 450d
  • ef24mm ".8
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriKonsertbilder
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_560292} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Avsluttet .
Et bra konsertbilde, med passende "jazzlys", trompetisten fin plassert i forgrunnen...jeg ville dog ha beskjært det i overkant synes ikke mikrofonen der oppe tilfører bildet noe, samt klonet bort det som står ut litt lenger ned, tror bildet da hadde fått en bedre "renhet".

mvh Ulv
Tommy L.
Enig Ulv. Muligens cropa litt tøffere og blura bakgrunnen litt ?
Avsluttet .
Du legger inn bilder her for kritikk, men svarer ikke på hva folk kommer med av konstruktive kritikker, da kan du heller ikke regne med videre kommentarer, ihvertfall ikke fra meg.
monica r.
Takker for tilbakemeldinger .. Og ser jo at man kan forandre litt mer på bildet ..
Angående det at jeg IKKE har svart på tilbakemeldingene med en gang: Jeg har hatt endel ting på gang ellers om dagene og som jeg ikke føler at jeg trenger å forklare noe nærmere her inne..

Folk kan ha diverse årsaker til at de IKKE svarer med en gang, og synes personlig at slike kommentarer ikke er nødvendig ...
Jarle H.
Liker bildet, men skulle gjerne ha sett det med litt mer kontrast for å få det til å "poppe" litt mer. Hardere svart og hardere hvitt (men ikke så mye at det blir overeksponert), hvis du forstår.
monica r.
Jarle: Takk for tilbakemelding . Er relativ fersk i sort/hvitt
Og ser absolutt hva du mener :-)
monica r.
Angående å fjerne ting og tilføye elementer på bilder.. Så er jeg litt usikker på hvor mye forandringer man kan gjøre i forskjellige situasjoner..
Da tenker jeg på om man skal bruke bilder i publikasjoner eller bare på vegg..
Jarle H.
Skal du ha det på veggen, er det bare å slå seg løs så mye du vil. I publikasjoner, kan du ikke fjerne/legge til elementer i bildet utover å beskjære (å fjerne støv og urenheter på objektivet går greit). Som regel, tenker jeg at det er greit å rette på ekponeringen slik at helt riktig eksponert (om det er noe man ønsker å oppnå, selvsagt), evt. gjøre bildet så likt som mulig slik det faktisk var i farger og eksponering, ettersom kameraet ikke alltid klarer det helt på egenhånd. Å manipulere virkeligheten er dog strengt forbudt, så det er bedre å gjøre litt for lite enn litt for mye :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu