Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger217
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_559930} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (15)
Avsluttet .
En liten gutts oppdagelsesreise i den store verden, fint understreket av hans sittende stilling, de tre voksne som nesten rytmisk forlater bildet...linjer, samt inntrykk av en annen tid får ihvertfall meg til å minnes de glade 60 årene, ja et retrobilde som falt i smak, har "dessverre" ingen ting å utsette på utførelsen eller noe som kunne vært gjort anderledes her Roger.

mvh Ulv
Torild H.
Vest, og "tvers-over"; Veldig trivelig å lesa guten sitt uttrykk, sjå på hendene. Vesentlig at du har gått ned på hans nivå, kameraståsted; det er nemlig guten som opplever noe her som du så bra formidler vidare til betraktere av bildet, dei vaksne skrittar på veg mot eit eller anna, danner bakgrunn og spelar andrerolle her.

Samt ein bonus her er -Tidsånden som svever over bildet. Det kjennes riktig, truverdig; teknikk og innhald i saman.
Roger H.
Takker så mye Ulv og Torild, for inspirerende kommentarer. Setter pris på det.
Ivan H.
Godt komponert og fotografert. Gutten ser til høyre og de voksne spasserer mot venstre. Dette gir en fin dynamikk til bildet. Jeg føler jeg har sett denne gutten før.

I tillegg så kan jeg tilføye at bein faktisk er hovedmotivet for meg her, da de oppleves som mer interessant. De forteller mye om tid og normer.
Der er også en som er på vei mot høyre, helt bak der, vi ser litt av skoen. Den hadde for meg ikke trengt å være der. Men om du hadde ventet med å fotografere, hadde situasjonen blitt borte.

Mvh
Ivan
Roger H.
Jeg vurderte å klone bort skoen Ivan, men synes ikke det hadde noen betydning egentlig så jeg lot være. Takker så mye for god kommentar.
Thorbjørn R.
En liten skøyer som ser noe som ikke vi ser. Fin fortelling, som vanlig i dine bilder.
Roger H.
Mange takk for det Thorbjørn.
Marit O.
Herlig bilde,han får meg virkelig til og bli nyskjerrig Roger!
Noe har han fått øye på her,det lille lure smile
gjør meg enda mere nyskjerrig!

Skoen er nevnt!

mvh

Marit
Roger H.
Takk skal du ha Marit.
Knut Georg F.
Har gutten tatt en kvil, eller leiter han etter et godt fotostandpunkt? Flott dynamisk komposisjon. Den lille betongveggen(?) i øvre venstre kant drar litt oppmerksomhet, spesielt siden den antyder litt skråstilling av kamera. (Må vri meg litt for å kritisere!).
Mvh Knut
Roger H.
Hei Knut. Til venstre er det en del av et betongelement på fasaden. Mulig den tar litt oppmerksomhet for deg. Kunne jo fjernet den i etterkant, men jeg er ikke så nøye med det.
Takker så mye for kommentaren.
Avsluttet .
Interessant innhold som pirrer nysgjerrighet og fantasi.
Roger H.
Takker så mye for det Kjell.
Håvard F.
Svært spennende foto. Godt komponert. Blikket til gutten har fin retning. Dette likte jeg
Mvh
Håvard
Roger H.
Takk for det Håvard. Setter pris på at du tar deg tid til å kommentere tidligere bilder. Er selv ikke så veldig aktiv her for tiden. Tar jo drøssevis av bilder, men legger ikke så mange av dem ut.
Takk igjen Håvard, ser deg på nyåret.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu