....Pendlerhæælvetee....
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger94
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_558327} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Heidi N.

Her var det jo dystert så det holder, så teksten din er nok ikke vanskelig å tolkes. Likte de røde lysene som bryter med det grå. Fin kameravinkel som gir et dragsug innover i bildet. Likte dette. :)
Heidi
Avsluttet .

Dette bildet er verdt å ha på veggen! Tøft med det mørke, ukjente mot den tåkete bakgrunnen. Eksponert som det bør gjøres!

Flott!
Avsluttet .

Vakkert bilde med flott perspektiv..liker de røde lampene..
Hilsen
Tove
Wenche O.

Flotte linjer i tåka, toppet med de røde lysene. Harmonis, når man ikke er pendler vel å merke ;)

Mvh Wenche
Stein Adler B.

Mulig pendlingen kan oppleves som et "helvete", men slik oppleves ikke bildet ditt,Tore !
Fin komposisjon og lys her, der "dimman", skinnegangen, kjøreleding og de 2 røde lysene danner en spennede enhet. Me like !
Mvh Stein
Geir Inge B.

Dette bildet likte jeg godt. God komposisjon med sporene som "drar" seeren inn i bildet. De røde lysene som bryter den tåkete stemningen, som er i selv fin. De rød lysene hever bildet. Liker også finishen og hvordan de presenterer bildet. Skulle gjerne tatt dette bildet selv.
Geir Inge
Walter S.

Her er det skinnene, kjøreledning og -master, samt signallyset som kommer frem, og som man merker seg. Bakken er "borte" i det svarte, mens himmelen er borte i tåkens gråhet og den unge og gryende dags lys.


Det ukjente trenger seg frem. Hva venter meg i dag? Hvordan ser det ut når jeg kommer frem? - er tanker jeg får når jeg ser på bildet.

Men bildet og stemningen er rolig og avbalansert, med gode sort-hvitt valører. Godt etterarbeide!

Mvh,
Walter
Tove H.

Effektfullt! Linjene driver deg gjennom monotonien, gjennom tunge, mørke omgivelser, men lysene sier stopp. Stopp - virker noe som et hæææææælvete, ta fram yndlingsboka og yndlingsmusikken og lukk det grå ute, ha en meningsfull og givende reisevei... tenker jeg til bildet.
Flotte perspektivlinjer og urovekkende mørke toner, der de røde lysene spiller en av hovedrollene, ikke bare som irriterende stoppmelding, men de det eneste som har farge og bryter monotonien. Fokusskifte, sier de til pendleren inne i toget... men kommer det signalet fram, tro - nok en irriterende forlengelse av reisetida, er jo det eneste han tenker akkurat da.

Tove)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu