Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger159
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_557879} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (10)
Rita H.
Kjent hverdagssituasjon fra et skolemiljø - lærer´n står og forteller mens elevene står rundt og følger med, kanskje enkelte litt ukonstrerte ;)
Vanskelig å se ansiktsuttrykkene her, og det blir kroppsspråket som må tolkes.

Læreren har fått bladene fra treet ganske høyt over hodet sitt - det understreker høyden hennes, eller i overført betydning hvem som har autoritet i denne settingen.

Det er lite detaljer å hente, og all den tid dette sannsynligvis er et gammelt, scannet bilde må det vel bli slik :)

Hilsen Rita
Roger H.
Takk for det du så her Rita. Det er ikke så veldig gammelt bilde, det er fra i år på vårparten.
Rita H.
Nei, kan ikke kalle det gammelt, det var nok de få detaljene som gjorde utslaget ;)
Rita
Roger H.
Takk igjen Rita, for at du følger med. Setter pris på det.
Torild H.
Mykje løyndddom her: Kva for ein skule? ...ikkje får me sjå andletuttrykk, og kva rolle spelar personen som har resten av gruppa sin oppmerksomhet retta mot seg? Sidan vi er på eit skuleområde, ville ein nok tenka at det er ein lærer sidan dei ofte er i formidlerrolla.

Er usikker på om bildet hadde "gitt meir" ved anna "vanlig" teknikk/skarphet, får berre respektera fotografs val her og kan like det slik som vist her og.
Roger H.
Jeg er nok enig i at det kunne vært tydeligere ansiktsuttrykk her, det hadde vel tydeligjort stemningen i bildet. Bra du kan like det likevel.
Avsluttet .
Mye klokt er sagt før meg her, allikevel, spenningene i dette motivet ligger i det ukalare "drømme" uttrykket, at det gir rom for egne tanker, og ikke de klare svarene..
Roger H.
At det er forskjellige meninger/oppfatninger av bildet er bra. Slik må det jo være egentlig. Takker så mye for dine synspunkter Kjell.
Wilko J.
Tøyet avslører at det ikke et gammelt foto...bruk av utstyret kanskje. Noe som jeg liker som +++, flott komposisjon der du fikk med alt som gir oss en fortelling...sh og uskarpheten er for meg en herlig opplevelse.

Mvh Wilko
Roger H.
Takk for det Wilko. Som jeg sier ovenfor så er det fra vårparten i år. Bra du opplevde noe her.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu