Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger72
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555723} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Trond O.
Hei, ser ikke noe informasjon om hva som er ønsket med bildet så dette blir en personlig smak og vurdering. Er et interessant motiv, men personlig så blir bildets fremtreden såpass falskt for meg med mange varierende sterke farger og 'tegneserie' preg at det visuelt sett ikke fenger meg. Er ingen tilhenger av hdr. Var en interessant vri med å la deler være uten farge, men som nevnt så ble de andre fargene veldig sterke og 'falske' i mine øyne. Mvh. Trond.
Robert K.
Ja det er jo det med smak og behag men setter pris på din ærlighet og at du tok deg tid til å gi meg din vurdering på bildet.Har prøvd meg på et hdr bilde med div justeringer,ville at bildet skulle virke litt maleriaktig,du nevner tegneseriepreg så da var jeg jo i nærheten,er klar over at jeg kunne jobbet mer med det og var usikker på om jeg rett og slett skulle legge ut "orginalbildet"det kommer jeg også til å gjøre som ett alternativ til dette.For meg er tilbakemelding om det er godt eller mindre godt essensielt for å kunne se bildet på nytt og dra lærdom av andre sine meninger så takk for det.Mvh Robert
Vidar H.
Etter å ha lest kommentarene over, så må jeg bare skyte inn at bildet har potensiale, men det ble for mye rot med effektene. Nå liker jeg kanskje det stilrene, og har ikke noe imot HDR (om det gjøres "riktig"), men på dette bildet følte jeg det var 4-6 vidt forskjellige effekter som gjorde det hele til.. ja, rot.

Men, det er et artistisk bilde, mer kunst enn foto, så jeg skal kanskje ikke snakke så høyt :-)
Robert K.
Takk for det,det var hyggli og høre,jeg ser at det ble mye effekter og at det i så måte kunne være mer "stilrent"jeg var veldig nysjerrig på å få til et hdr bilde og i min "nybegynneriver"la jeg på.Jeg har sett på det rene bildet og sammenlignet med dette og det jeg har tatt med meg som lærdom fra det som dere har sagt er at:det er ikke altid et bilde blir bedre av å forandre og bruke masse div effekter,skal effekter brukes så skal man være forsiktig med "makeupen".Takk til deg Vidar for din kommentar.Setter pris på det.Vh Robert
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu