Til minne om de små
Var ute med en kompis å tok noen bilder på en kirkegård, utrolig fornøyd med det jeg endte med tiltross for de triste omstendighetene rundt det. Turen på kirkegården fikk tårer til å falle å tanker til å surre.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger120
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_555246} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .

Ikke for å drepe foto-gleden, men har du fått tillatelse fra pårørende til å publisere gravsteinen? Jeg er litt usikker på hvordan reglementet er her, men noen andre kan kanskje si noe om det?

Så ingen kritikk, men en kommentar, og et spørsmål. :)

-T
Solvår B.

Hvis du har fått tillatelse av de pårørende til å legge ut dette bildet, bør du oppgi det.
Jeg ville blitt både lei meg og sint hvis noen hadde lagt ut et slikt bilde av en gravstein der en av mine nærmeste lå. At det er et lite barn, gjør ekstra inntrykk, selv om gutten døde for mange år siden.
Det er mange flotte motiv på en kirkegård. Hvis du velger en fotovinkel der navn ikke kan gjenkjennes, støter du ingen, og bildet kan bli mer spennende.
Lykke til videre med foto!
: ) Solvår
Liv F. D.

Hei,
jeg så bildet ditt igår - og ble mildt sagt litt lei meg. Kjenner ikke til de som er pårørende til dette. Men da jeg leste underteksten din at du var ute med en kompis og knipset bilder og at du var gangske fornøyd med det du endte med - da tenket jeg. Her mangler det noen etiske bjeller som ikke har ringt hos fotografen
Men om du kjenne dem og har fått tillatelse - ja da er det jo greit.

Jeg synes ikke dette var et godt bilde. For rett på og altfor nært. Her har du kuttet bildet helt feil. Skulle hatt en annen vinkling inn, mer luft rundt. Er enig i at det er menge fien motiver på en gravlund, men husk det neste gang at du tar litt hensyn til de pårørende.

Lykke til vider med foto !

mvh
Liv ")
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu