Disse hersens luftledningene da...
Jeg er ofte i tvil om de skal være med.
Fotograf
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF-S 15-85mm 1:3,5-5,6 IS USM
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriLandskap
  • Lastet opp
  • Visninger38
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554673} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Olav Bjarte K.

Hei! - Tenk deg en spillefilm fra et gammelt bymiljø, med ledniger på kryss og tvers over gatene, eller en gammel grusvei med melkerampe, og telegrafstolper med 6 tråder langs denne. Nå er de borte, men bildene vi har dokumenterer tilstanden i landskapet på den aktuelle tiden. På bildet ditt er det også et strømgjerde og menneskeskapt asfalt med hvite striper på. Hva med dem? De hører også hjemme i dagens landskap. Hadde du lagt bildet ditt inn i kategorien "landskap" er jeg overbevist om at de hører hjemme i bildet og komposisjonen. Du har valgt "natur" (Da tenker jeg på den som er urørt fra menneskehånd) og da er det annerledes. Spørsmålet er om vi skal fotografere det som behager øyet (Kitsch), eller gjøre det beste ut av det landskapet vi lever i. - Det er mest "natur" der vi ikke bor og lever. Det er fint lys i bildet ditt, og veien drar meg inn bakgrunnen. Det har nettopp regnet, og bygen flytter seg ut til venstre. Bra!

Vennlig hilsen.
Jan A.

Tusen takk for grundig tilbakemelding.
Selvfølgelig hører bildet under "landskap". Det er rettet opp.
:) JanA
kristin P.

hm, det er ikke et klart svar på det spørsmålet, men i dette tilfellet synes jeg ikke den skal være med, du har noen linjer på kryss og tvers i bildet ditt, veien fører pent innover fra venstre mot høyre, regn buen kommer fra toppen og ned mens kraftledningen krysser tvers over fra høyre, så etter min smak hadde jeg tatt den bort for å få en litt roligere komposisjon, jeg synes faktisk at ledningen her stjeler litt oppmersomhet fra den flotte regn buen. det var min personlige mening da:-) hadde ledningen kommet lavere inn i bildet og fulgt veien litt tettere så kanskje den kunne vært med.
Jan A.

Hei Kristin takker så mye.
Helt enig at det har blitt en roligere komposisjon uten denne ledninga. "De hører hjemme" som Olav sier, men som regel vanskelig å få til å være som en naturlig del i bildet.
En utfordring dette..
:) JanA
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu