Grill & Kebab
Utstyr
  • Canon
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_554251} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Kirsten H.

Skiltet i forgrunnen forstyrrer, det burde vært fjernet før du tok bildet. Du er kreativ og tar fine nattbilder, men du bør tenke komposisjon og ikke bare tilfeldige utsnitt. Stå på!
mvh Kirsten
Roar K.

Her er jeg litt enig med Kirsten. Men jeg tenker mer separat opplysing av de mørke områdene for å få fram litt mer konturer uten at det blir så mye at det konkurerer med de lyse partiene.
Skiltet tror jeg skal stå der for i Oslo kan man omtrent ikke gå forbi en butikk eller gatekjøkken uten at det står et slikt utenfor. Jeg som bruker el. stol har stadig problemer med å komme fram p.g.a. slike og hiver dem rett og slett unna for de er ulovlige så sant ikke fortauet er over 2 meter bredt.

Roar
Trygve B.

Skiltet gjorde ikke så mye for meg, men bildet var litt mørkt. Du fikk frem en nokså sjabby pølsebod. Og så er det natt. Bildet hadde et budskap for meg. Mvh Trygve
Carsten W.

Takk for konstruktiv kritik. Dere har rett, man kunne tenke seg flere ting a forbedre bildet.
Det er en av mine "jeg bare gikk forbi"-bilder. Og der kan ikke vaere snakk om a ga inni pölseboden og be om a fjerne skiltet ei stund. Men, ja, komposisjonen kan forbedres. Jeg var egentlig interessert i det forskjellige lysforholdene pa et ganskje kompakt sted, og ogsa dette er langt fra perfekt.
Jeg vuderer a hente fram store kameraet igjen og bruke HDR-teknikken. Med slike motiver kunne det ble interessant.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu