Bygård i Tønsberg
Bildet inngår i albumet Tønsberg - Tønsberg er Norges eldste by
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger87
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_552379} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Roar K.

Umulig å få arrestert deg på linjer når det gjelder arkitekturbilder. Her har trestamme og kvister stor plass i bildet om enn ikke når det gjelder volum.
Flott komponert og at du har beholdt det grå preget forsterker faktisk bildet - men så er det da også et vinterbilde.
Ikke til å unngå at jeg tenker skal/skal ikke når det gjelder bortkloning av den vesle kvisten oppe i øverkanten omtrent midt mellom de to større som danner en bue. Det er nå en gang slik at hvis man tar bort ting i et bilde så savner man det kanskje i etterkant.

Roar
Solvår B.

På min skjerm er dette veldig blekt, veldig lyst. Er det dette du ønsker å formidle? Jeg får ikke helt tak på dette. Vil du vise dengang da? Hadde sv/hv vært et alternativ?
I dag får du flere ?? og ingen svar fra meg. Liker slike utfordringer, jeg...hvis jeg får svar.
Ha en flott helg!
: ) Solvår
Kirsten H.

Å få ros av Roar på arkitekturbilder betyr mye, tusen takk, Roar! Jeg ser at dette ikke falt i smak, jeg har prøvd ut et nytt filter som gir større kontraster. Ikke bra, nei.
Elisabeth M.

Jeg likte veldig godt fargetonene dine her. Fint komponert av gamle hus innrammet i kvist og trestamme. Synd med tagginga på mursteinshuset.. Siden jeg har bodd i Tønsberg burde jeg kjent meg igjen, men det gjør jeg ikke. Er bildet tatt ved Haugarområdet?
vh/Elisabeth
Liv F. D.

Hei Kirsten,
jeg er ikke enig med i at dette er et blekt bilde. Jeg likte det veldig godt. På min skjerm fremstår det med fine kontraster - ikke blekt. (på Mac) Et kjmpestilig byilde med flott etterbehandling. Liker godt fargevalget ditt her. Det passer og gir bildet en gammel look. Grenene over gir en fin ramme og en god kontrast på himmelen.

Ha en strålende (tåkelagt) søndag :))

mvh
Liv ")
Kirsten H.

Tusen takk til dere også, Elisabeth og Liv. Bildet er redigert på Mac og behandlet i Aperture. Det er tatt fra Haugar med utsikt sørover.
Per Ove H.

Ved første øyekast lurte jeg på om du hadde vært en tur i fattigere deler av verden, men oppdaget så at det er i mitt aller nærmeste nabolag her i Tønsberg. Synes farvetonene du har valgt sammen med årstiden understreker det alderdommelige her.

Mvh
POH
Terje R.

Gråbrødergaten i Tbg. Det er en ting som irriterer meg i dette bildet er de forbanna "nymotens" søppelkassene her, det kan jo ikke du noe for for de er der akkurat som kikkehullet til Bob. Ps. har tatt noen bilder her i fra under kastanjetrærne selv oppe på møllebakken og ut mot Tbg. Det er jo som sagt før her det ligner på getho, og det er det du har fått frem i dette bildet.
Kjempe god jobb med farger i shopen. Dette er et bra bilde Kirsten, jobb videre med det.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu