Augrust i ramme
Utstyr
  • Leica D-LUX 5
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_548077} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Ketil S.
Litt usikker på denne ideen, men hadde i hvert fall fjernet alt utenfor metallplata, slik at det bare blir metall og vindu. Metallet er ikke helt skarpt, det er kanskje tilsiktet. Men ikke helt vellykket. Hvis for/bakgrunn skal være skarp/uskarp, bør det etter min oppfatning være tydelig forskjell i skarphet. Det er det ikke her. Foreslår imidlertid alt skarpt.

Ketil
Torgny S.
Vil ikke at ramma skal sprenge bildet. De hadde blitt for konformt. De skjeve linjene er også tilsiktet. <kanskje skulle jeg jobbet med større dybdeskarphet og fått alt skarpt, det ville jeg strebe etter ved et oppgølgende opptak. Med andre ord, enig i din siste innvending.
André G.
Du som fotografen vet hva du er ute etter og har etter hva jeg leser tatt et bevisst valg. Så jeg ser hva du mener, men også hva Kjetil Skogen mener. Mitt forslag hadde vært å gå fysisk nærmere med kamerat. Brukt den rustene platen som ramme og bare la den ta omkring 3/5 av bildet eller noe.(bare sa en brøk her. Du tar sikkert tanken min) Da hadde det nok ikke sprengt bildet, men gitt en stilig effekt. Jeg kan ikke si at det ville blitt bedre, men ment som et innspill i deres meningsutveksling :-)
Torgny S.
Tusen takk for fint innspill. Jeg vil gå tilbake til motivet etter at løvfallet har begynt og prøve ut det du sier.
André G.
God ide! Løvfallet vil nok skape en ny dimensjon i bilde. Og hvis riktig lys og mengde, vil nok dette ta til en helt ny høyde.

Gleder meg til å se. Følger med!
Torgny S.
Takk, det er veldig verdifullt med en slik dialog.
Siri k.
Spennende bilde, og godt observert. Det som gjør bildet interessant for meg er nok innrammingen. Likevel irriterer det meg at det ikke er mer luft mellom den høyre trestammen og rustplata. Ellers behagelige toner og passe med kontrast.
Torgny S.
Som sagt, jeg skal tilbake til motivet, og jobbe mer reflektert :-)

Takk skal du ha, Siri!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu