De dødes tjern and the blair witch
Bildet er tatt med Iphone 4 en kveld jeg var på skogtur.
Kvaliteten og oppløsningen er så som så siden det er tatt med en Iphone, men jeg syns likevel at bildet ble stilig. Hadde jeg hatt kamera med meg ville det nok blitt bedre.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545925} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Arne Henning G.
Synes du formidler en uhyggelig stemning med dette bildet. At det ikke er knivskarpt, men i stedet litt blast bidrar til å gjenskape noe av atmosfæren fra De dødes tjern. Synes bildet er vellykket i den forstand at det er bra komponert, har detaljer med symbolverdi som blikkstille skogstjern, vanliljeblader og en liten mystisk hytte. Jeg får ikke lyst til å være alene ved dette tjernet...
Sebastian Mortes H.
Takk for fin kommentar. Jeg også liker bildet. Hadde jeg hatt et speilreflekskamera så kan det hende at det ikke hadde blitt like "dystert" uten massiv bildebehandling. Var alene bak hytta like før jeg tok bildet. og det var 20.30 på kvelden. Var litt creepy ja.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu