... mon tro?
Bildet inngår i albumet GATEBILDER - OSLO -
Utstyr
  • Nikon D 90
  • Sigma 10-20
  • Brennvidde16mm
  • Blenderf/13
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger161
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_545841} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Bjørnar P.

Mon tro hva vedkommende som ble fotografert synes om at han blir brukt på denne måten? Ikke alle synes det er hyggelig å vise all verden at de leter etter brukbare ting i andres søppel. Spurte du om lov til å fotografere, enn si publisere bildet på nettet?
Roy Arne K.

Hei Bjørnar
Ja, - da er du igang igjen med dine evige problemer.
Hva synes du om bildet - som et bilde - for det er det det er.
Er du bare ute etter å kommentere/kritisere slike bilder? Kan ikke huske at du har kommentert så veldig mange av mine 500-600 bilder som ligger her ute.

RAK-foto
Bjørnar P.

Jeg forutsetter at bildets fortelling er sentralt her, og kommenterer derfor fortellinga. Hadde du et annet mål med bildet? Dersom du ser hva slags bilder jeg ellers har kommentert, ser du raskt at "slike bilder" ikke er det jeg kommenterer mest.
Kristinn G.
+2
Bildet er flott.

Men du verden. jeg tok bilder i dag av en dame og to hunder. Den ene hunden hadde akkurat lagt fra seg noe på gaten. Damen fjernet det hunden la fra seg. Jeg spurte ikke om hunden likte å jeg fotograferte han. Ikke spurte jeg om han likte å damen fjernet hans dekorasjon. jeg spurte hverken damen eller undene om jeg hadde lov.

Uff så ekkel jeg er.
Kristinn G.
+5
Lisbeth S.
+5
Fin fanget situasjonsbilde, mon tro hva han fant ?
God komp med stortinget i bakgrunn.
mvh Lisbeth
Avsluttet .
+3
Flott fotografert og dokumentert..fra gatelivet i Oslo.Likte din fremstilling her!
Hilsen
Tove
Lars-Anders M.
+1
Du kan fotografere om du har lov til å spise is der du er. Dette sier man på en video som ligger på moderskeppet http://www.moderskeppet.se/live/var-och-vem-far-man-fotografera/

Se den og bedøm selv
Tove H.
+1
...ja, om motivet ikke oppleves krenkende... Synes Bjørnar er inne på noe, noe om menneskeverd, respekt...
Dagens Norge, noen grupper faller utenom i velstandssamfunnet. Greit å fortelle om det, fint å ha Stortinget i bakgrunnen. Det er bare at mannens ansikt er tydelig, jeg ville vegret meg fordi situasjonen er ydmykende. Eller er den ikke?

Tove
Per Einar G.

Det er sikkert lettere å bli rik på å samle flasker enn på å selge bilder.
Det var det første som slo meg når jeg betraktet dette bildet, så ikke vet jeg hvem som faller utenom, fotografen eller flaskesamleren.

Mvh
Per E.
Roy Arne K.

Hei alle sammen og tusen takk for dres interesse for mitt bilde.
Her er det - som på andre bilder også - veldig forskjellige meninger.

Jeg synes alle og enhver skal ta seg tid til å se på den videoen som Lars-Anders har lagt opp - den er meget opplysende!!

Det viser seg at det er veldig mye «vi tror»at vi ikke har lov til.

Så til bildet mitt: Jeg la dette ut for det er i offentligheten - den mannnen er ute og jobber - hans jobb er å plukke flasker - er det ydmykende eller krenkende? Nei det er det ikke - hva med andre yrker - jeg har lagt ut bilder av asfaltarbeidere hvor du også ser hele ansiktet, men da var det ingen som reagerte - for noen så er vel også slike bilder ydmygende. Nei - ta dere tid til å se på den videoen.
Dette bilder er i offentlighetens interesse - det er ikke noe krenkende eller ydmykende å plukke flasker fordi man er av utenlandsk opprinnelse. Hvordan hadde reaksjonen vært om det hadde vært en hvit «nordmann» som hadde gjort det samme? Antakelig ikke noen reaksjon i det hele tatt.

RAK-foto
Avsluttet .

Da skal du få høre min mening om både det ene og det andre.
Bildet er knakanes godt. Dette liker jeg like godt som det bildet du tok for et par år siden av noen andre Oslo-borgere. Jeg synes du formidler hverdagen bra, komposisjonen og innholdet er meget bra og fortellende. Du har motlys her, men takler det meget bra. Ikke minst fordi det er et supert objektiv. Det jeg nok ville rettet litt på, er den røde bygningen som heller grunnet brennvidden. Pirk men dog.
Ryddig og ren komp. Flott innhold som får oss til å tenke.

Jeg liker bildet veldig godt. Hadde du spurt personen først, ville det ikke blitt et godt bilde. Så her gjelder det om å skyte først og spør etterpå.

Når det gjelder "det andre", vil jeg ikke uttale meg.
Fordi jeg er ikke enig med meg selv om hva jeg skal mene.
mvh arild





tove j.

Fint reflekterende bilde dette! Hilsen tove
stephen b.

Du får jo masse respons og diskusjon rundt disse motivene. Problemet er at jeg synes ikke det er fotoet som formidler dette. Mer temaet på generell basis. Tror du har nok slike bilder i porteføljen, nå ;o)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu