Intimitet
Bildet er tatt i solys langs spree i Berlin Wedding i 2009. Bildet er ikke manipulert.
Jeg synes håret som går over munnviken er litt forstyrrende. Er ikke helt sikkert på måten jeg har kuttet bildet på, men føler pga. dette at det oppstår en nærhet med motivet.
Utstyr
  • Canon EOS 400D
  • Sigma 105 mm
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/200s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_544028} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (3)
Avsluttet .
Spennende forsøk. Godt kuttet. Fin plassering i rammen. Jeg er ning din egen vurdering av detaljen med hår. I tillegg vil jeg legge til blodkarene i nesen. Dette bildet er nok best som profilbilde der detaljene viskes bort.
Espen F.
Takk for kommentaren Dag. Men det er ikke blodkar i nesen, det er hår. Jeg er ikke sikker om jeg liker denne detaljen. Skal lære men photoshop for á se hva som er bedre.
Trond O.
Hei, sier meg enig til utspillene deres om hår og andre "skavanker". Kvinner flest trives vel sjelden med nærbilder som viser imperfeksjoner som hår i nese, bart, uren hud, o.l. Så i en 'beauty'-messig forstand så faller nok ikke dette bilde igjennom. Men under tittelen intimitet hvis en tenker at en kvinne viser sin imperfeksjon/ "blotter seg selv" for sine svakheter så passer bildet og tittelen og gir en mening. Lykke til med utviklingen av bildet og vurderingen om hva du synes videre. Mvh. Trond
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu