Sveve
Fotograf
Utstyr
  • Canon Powershot sx1 is
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger65
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_542240} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (9)
Solvår B.

På min skjerm virker dette noe grått. Jeg ville økt kontrasten og trukket litt hardere i fargespaken. :)))
Jeg liker kompen med skogen i bakgrunnen.
: ) Solvår
Kirsten H.

Jeg synes også det var fint med skogen i bakgrunnen, det bør noe mer enn et blomsterbilde på denne måten.
Mvh Kirsten
Eli S.

Takk skal dere ha damer.
Det var grått da bildet ble tatt. Dro ganske så hardt i spakene. Hadde jeg dratt enda mer ville ikke bildet blitt særlig pent i mine øyne. Da ble det slik denne gangen.
:) Eli
Roar K.

Ikke mye å hakke på her. Skarphet og detaljer sitter fint. Mulig jeg ville piffa opp med ørlite fargemetting og kontrast slik også Solvår nevner. men ikke mye.
Jeg ser damene liker skogsbakgrunnen og er enig - så får det heller bli opp til perfeksjonistene å pukke på at trstammenne luter mot venstre. Det er tross alt bare en bakgrunn med liv i slik jeg ser det.

Roar
Eli S.

Tusen takk for fin kommentar, Roar.
Holder på å lære meg og bruke en nyere utgave av Adobe Photoshop. Nærmere bestemt Elements 8.0. Ikke lett for en nybegynner å navigere seg frem.
De skjeive trestammene så jeg ikke. Konsentrerte meg om blomsten. Da ser du ikke bakgrunnen så godt bestandig. I hvertfall ikke når du ligger på bakken. :))
:) Eli
Solvår B.

På Jæren er det naturlig med slike trestammer som luter. Det er resultatet av sterk pålandsvind. over en laaaang periode : )))
Ha en fin dag, Eli!
: ) Solvår
Eli S.

Okei, da vet jeg. Mulig at disse trærne er skjeive i utgangspunktet også. Står helt nede ved stranda. :)) Har ikke sjekka heller forresten. For morro skyld kan jeg jo se etter neste gang vi der. hehe.
Ha en fin dag du også, Solvår.
:) Eli
Avsluttet .

Wow Eli, dette var bra. Blomsten ser jo diger ut i forhold til skogen i bakkanten:)
Dette kunne jeg like, herlig komposisjon. Det er ofte ganske lurt å bruke kompaktkamera til slike motiv. For de tegner skarpt over som her, hele blomsten.
Ser at du har litt å gå på angående etterbehandlingen, men ja det skal læres. Sitter du fast med noe, kan du bare spør, så kanskje har jeg et svar.
Jeg vil råde deg til å ta bilder i RAW om du ikke gjør det alt?? Det er så mye lettere å justere i råkonverteren i Elements i ettertid, som lys og skygge, hvitbalanse for å nevne noe.

Jada, fine kvelden og natta.
mvh arild
Eli S.

Hei, Arild og takk for kommentar.
Gamla holder på å lære seg både det ene og det andre for tida.
Har prøvd noen bilder i RAW på Nikon-kameraet mitt, men om det går an med RAW på detta kameraet har jeg ikke undersøkt om.
Oppå det hele har vi gått til innkjøp av nye PCer i huset. En stasjonær og en lapptop. Begge har en nyere utgave av Photoshop. Nærmere bstemt Elements 8.0. Så det blir mye å lære for ei gammel dame som meg. ;) Gir ikke opp for det, jeg nei. Er jo morro, jo.
Vi får se hva det blir utav det tilslutt.
Ha ei god natt.
:) Eli
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu