__ på tur ....
Bildet inngår i albumet DIVERSE -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriDiverse
  • Lastet opp
  • Visninger104
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_541255} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .
Vel.
Da har jeg grublet meg ferdig. Jeg måtte tilbake i tid for å se mitt eget bilde i nesten så og si samme "kategori" dette: bilde nr. 530112

Du likte mitt stunt, så da må jeg vel like ditt. Nei, slik fungerer det dessverre ikke.


Jeg har i lengre tid syntes synd på folk som må ha stilt opp for å bære på Solveig Kloppen i TV2's serie om folk i de forskjellige norske byer. Og her får jeg en følelse av at du sitter på denne persons rygg slik vinklingen er:)

Det er godt laget, jeg ser tydelig din vilje til å følge reglene med diagonaler som går igjennom bildet uten at dem går ut eller kommer inn fra noen hjørner. Bra.

Det jeg stusser litt på her, er om det blir for mye. Ja rett og slett for mye. For slike bilder må være enkle i sin oppbygning, for at det skal fenge massene.
For så vidt er fortauskanten med sine linjer i bildet med på å gi oss noe i bildet. Men dessverre blir det noe rot, unnskyld. Jo noe rot øverst i bildet.
Da ligger øynene og pendler frem og tilbake hos betrakter og man får ikke den gode helhetlige opplevelsen av bildet og dets motiv.

Kvisten er jo helt på trynet, unnskyld.
Jeg kunne nok veldig gjerne også ønsket en sær farve over bildet, ikke originalfarvene. Det gjør også sitt til at betrakters øyne svirrer rundt i bildeflaten.

Så, et mere rendyrket bildet er min ønsketenkning i dette motivet.

Et godt og redelig forsøk, prøv en gang til. Det lille ekstra mangler. Og som sagt, det kan feks. bare være at du legger på en grell farve på bildet.

Jøss, nå ble jeg dyp:)
mvh arild
stephen b.
Dette synes jeg var veldig kult! Jeg får en masse assosiasjoner. Hvem er det? Hvor er det? Hvor går (hun?) Det er et fint illustrasjonsfoto rundt det å gå, bevege seg rundt, være på farten...hvor mange har gode illustrasjonsfoto om å være på farten? Enig i at kvisten ikke har noen funksjon der. Lowkey-effekten med hvitt, grått, svart og grønt gir en fin stemning og kantjobben som ser ut som en flis er morsom...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu