Flue på blomst
Bildet inngår i albumet Macro -
Utstyr
  • Nikon D90
  • Sigma Sigma 105mm f/2.8 DG Macro
  • Brennvidde105mm
  • Blenderf/7.1
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_539835} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Knut R.

Utmerket skarphet på fluas øyne.

Litt knapt utsnitt.

mvh Knut
Cato B.

Takk for kommentar. Det ble et par bomskudd før fokusen satt. Jeg er enig i at utsnittet er noe trangt. Skulle gjerne hatt litt mer luft rundt vingene, men ting skjedde fort, så da måtte jeg bare se hva jeg fikk til :) Er fortsatt veldig nybegynner på macro.
Heidi W.

Kjempeflott macro med god skarphet. Fargene er flotte, hvor de taes igjen på både blomst/insekt.Noen ganger er det greit med vingekutt, etc, men her hadde jeg nok ønsket hele vingen med, en forskyvning med litt mindre på hø.side og mer på ve. Vet dette ikke er lett og noen ganger rekker man ikke å komponere ordentlig før motivet er borte:)
Kirsten H.

Imponerende skarphet på hodet. Jeg synes ikke det gjør noe at vingene er kuttet her siden det er utenfor fokusområdet.
Mvh Kirsten
Avsluttet .

Fint og nært macrobilde, og meget god skarphet på øynene. Ønskelig med litt luft rundt motivet/vingene, men disse er så raske at det ikke er alltid en får det som en ønsker. Flotte fargetoner og et fint lys, fin farge på den duse bakgrunnen også. Meget bra dette her.

Mvh Tom Egil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu