Nye kabelbanen i Tønsberg.
Fikk egentlig bare lyst til å prøve meg på action foto. Aldri testet før, så bestemte meg for å dra opp og ta litt bilder av folka der.
Sterk belysning pga sola, og skygge i bakgrunn gjorde det vanskelig fra den vinkelen.
Derfor jeg endte opp med å måtte tweake bildet for å få en annen effekt på det. Skulle gjerne hatt et bedre objektiv dog, da dette er et billig 70-300 F4-5.6 sigma objektiv.
Vanskelig å få noe dusete bakgrunn, og virkelig skarpe detaljer ut av det.
Men slenger det nå ut her forde.

Setter pris på tips til action foto.
Utstyr
  • Canon 550d
  • Sigma 70-300mm F4-5.6 apo dg macro
  • Brennvidde133mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/1000s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_539348} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Avsluttet .

Synes du har virkelig har fått til et fint bilde, med tanke på det harde lyset her. Flott action bilde hvor han er fanget i luften, med vannspruten rundt ham. Dråpene fremhever fartsfølesen her, kunne tenkt meg et lite kutt i toppen av bildet hvor lina blir borte. Fra lina og opp tilfører ikke noe her synes jeg.

Et optisk bedre og mer lyssterkt objektiv vil jo kunne hjelpe deg med bakgrunnen, men en litt lengre lukkertid og panarering av motivet vil også ha stor effekt på bakgrunnen, det vil også kunne gi en større fartsfølese i bildet. Skarpt, med flotte fargetoner i bildt, meget bra dette her synes jeg.

Mvh Tom Egil
Svein O.

Enig med Tom Egil her. Fartsfylt bilde med masse action. Lengre lukkertid er nok tingen lærte jeg også her om dagen. Stå på!
Ken Robin B.

Takk takk. Lengre lukkertid er kanskje en fordel for å få panerings effekten på bakgrunnen ja. Så det må testes. Takk for tips!
Ken Robin B.

Enig med den kabelen, satt å grubla mye over den her før jeg la ut bildet. Ødelegger litt av den balansen som går skrått i bildet.
Knut R.

Synes du har fått til et spennde bilde! Fin komp og flott motlys skaper action.

Mvh Knut
Ken Robin B.

Takk for det Knut! :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu