Middelalderen
Var innom middelalder parken på sel,hele parken er satt opp i tro kopi av middelalderen i forbindelse med filmingen av middel alder filmen Kranse fra 1994. Den består av ca 16 byggninger og en kirke. siden alt er kopi (bra gjennomført) så var det ingen restriksjoner med tanke på blits og stativ osv som det gjerne er på museum. så da var det bare å rote rundt med kamra og utstyr:-)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-07-12 10:07:50
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-07-13 00:49:39
    Versjon #3
  • Lagt inn: 2011-07-13 01:04:23
    Versjon #4
  • Lagt inn: 2011-07-13 01:06:33
    Versjon #5
  • Lagt inn: 2011-07-13 01:07:19
    Versjon #6
  • Lagt inn: 2011-07-13 01:11:22
    Versjon #7
Utstyr
  • Canon 450
  • 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetStativ
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_538668} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (14)
Line H.

Dette var bare helt nydelig.
Flotte farger,skarpt og et vinnende utsnitt, av helt sikkert en bråta med muligheter.
Det eneste jeg stusser litt på er det blålige lyset på venstre side,nede.Men ved et kutt forsvinner tauet som jeg synes må være der....retusjere litt kanskje.
MEN FOR ET BILDE.
Dyktig er du : )

Line
kristin P.

Takk for tilbakemelding Line, tror det kan funke uten tau og:-)
Line H.

Funker som bare det : )



Kirsten H.

Flotte bilder med veldig fint lys.
mvh Kirsten
Hans Henrik F.

Lekkert foto og v2 ble en forbedring synes jeg. Tonene i bildet indikerer en form for HDR-bruk, men det har du ikke benyttet?
Anne Elisabeth S.

Liker både lyssetting og farger her. Er enig med Hans Henrik at det ser ut som om du har brukt HDR, - evt. hva slags etterbehandling har du brukt? Uansett var dette meget vellykket!
Anne Beth
krit k.

Jeg falt for farger med engang jeg så det,flott lys også.
Mvh.
Krit.
Avsluttet .

Nei, trenger den åpningen der nede i venstresiden.
Ja jeg er som regel av en annen oppfatning enn almennheten. Men jeg synes det "lyset" tilfører akkurat det lille ekstra som bildet trenger. Når man ser på de to versjonene, nei jeg er ikke i tvil et sekund, v1 er og må være presis slik. Basta.
Ellers, et utrolig flott motiv som du igjen har håndtert med nennsom hånd.

Et deilig bilde.
mvh arild
Elena H.
+1
Veldig fine farger i dette bildet!
Siv O.

Lekkert bilde av et "uvaneli" motiv.
Nydelige farger, V1 for meg ;)
Mvh Siv
Walter S.

Interessant bilde med mye bra og vel behandlet innhold og en interessant diskusjon angående versjon 1 kontra versjon 2.

For meg så er det # 1 som fungerer p.g.a. tauet som holder sadelbukken oppe. Versjon 2 blir for trangt.

Mvh,
Walter
kristin P.

Takk igjen alle for spennende synspunkter på kompsosisjonen og meninger rundt både tauverk og det lyse punktet i venstre kant. Etter å diskutert litt mer med meg selv i løpet av dagen(noen ganger ganske så nyttesløst;-)) så tror jeg at jeg heller mer og mer mot en komp hvor tauet og den lyse flekken er med, usikker på om jeg får til å Fjerne/mørkne det område på en måte som ikke går utover kvaliteten. Og til spørsmålet om bilde behandlingen så er dette 3 eksponeringer satt sammen i photmatrix pro, forsiktig tonemapping. så justering av konstrast, gamma og farger i ps 4. Liker Hdr teknikken godt forsøker hele tiden å forbedre den. når jeg tok dette bildet så jeg med engang at det ville bli vanskelig å få riktig eksponering med et bildet så da ble det tre med for skjellig lukker tid. legger ut alle tre og resultatet fra photomatrix.
karin s.

hei, skjønner ikke riktig hva du mener med ny interesse, det ser da virkelig ut som du har holdt på noen år. ? virkelig godbiter, men du lager i hdr.?dette er ikke bilder ut av ett.
kristin P.

Nei sant det Karin har holdt på et par år nå, burde kanskje oppdatere profil infoen min ja;-) hyggelig du liker bildene mine. Stemmer det at det bildet over her ikke bare er en eksponering men tre, liker å jobbe med flere eksponeringer uten og å "træsje" i stykker bildene mine;-) Hdr har nok et ganske lurvete ryktet fordi mange en periode dro alt for hardt i spakene, så de store målet er som sagt å bruke fordelene med hdr teknikk uten å ødlegge bildene.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu