Postcard From Dead Lake, Oslo, Norway
Dausjøen i Maridalen, alltid like fint motiv. Jeg forsøker stundom å trenge inn i postkortets ramme, uten helt å lykkes
Bildet inngår i albumet Endless Urban Wilderness - Bynatur. Slik jeg opplever den.
Utstyr
  • D1X
  • 12-24 DX
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger650
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_53688} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (11)
Gunnar Sten M.
Liker ikke himmelen. Den blir for urolig og sterk i forhold til resten av bildet.
Mvh GM
Eirik H.
He he, postkortet frå helvete! Seriøst: dette var veldig bra. Liker særleg blada i forgrunnen, som for min sin del løftar biletet ti hakk.
Avsluttet .
Ikke et standard-postkort det her, nei, men effektfullt og fint med sterke primærfarger.

Mvh Ola

Elisabeth W.
Jeg kjøper gjerne dette postkortet - men mormor og tanter får gå for lut og kaldt vann, jeg sender det til meg selv, så jeg kan henge det på oppslagstavla over kontorpulten min.

-- Elisabeth
Birna R.
Kan vel passende nevne at det er brukt et IR-filter (ekvivalent Hoya RM72, Wratten 89B) er. Altså blir fargene ikke virkelige, siden usynlig lys ikke har noen farger, og da kan man passende gjøre slik det passer en best. Jeg har alltid likt IR best i farger, helt fra den gang tidlig på '70-tallet da jeg første gang kjørte infrarød film i et kamera. Nå er akkurat dette blitt ytterst lettvint i digitalalderen, faktisk fungerer autofokus og lysmåling akkurat som ellers, selv om jeg ikke ser noen ting i søkeren pga. det svarte filteret. Bildet ser jeg jo umiddelbart på LCD-skjermen på kameraet så komposisjon og utsnitt er uproblematisk, bare å ta noen bilder og iterere seg inn på et godtagbart utgave. Oh brave new world - indeed. Shakespeare visste knapt hvor veltilpasset hans ord skulle bli.
Elisabeth W.
Kan noen vennligst låse ned visakortet mitt, se alvorlig på meg og si ''Hadde ikke du bestemt deg for å nå noen andre mål, om teknisk adskillig bedre bilder f.eks. før du begynte å leke med tanken på f.eks. IR bilder?''.
Ellers liker jeg dette bildet like godt i kveld, uvirkelig eller ikke, det virker for meg.

-- Elisabeth
Øyvind A.
Heftige saker. Jeg får også en sånn ''postkort fra helvete''-fornemmelse. Fin balanse forgrunn/himmel.
mvh Øyvind
Lars-Anders M.
Dette er bare bra. Stå på.
Arild S.
Artig effekt og fin dybde i nedre del. Er ikke like begeistret for de voldsomme skyene. Hadde derfor brukt saksa en del der om bildet var mitt.

Arild
Birna R.
.. men det er det jo ikke, Arild. Skyene var for meg hovedgrunnen til å ta bildet. Viser bare hvor forskjellige utgangspunkter vi kan ha.
Bjørn J.
Nei, du har ikke lykkes, og takk for det. Også dette et av de aller beste bildene dine her. Sprelskt og litt spooky. Elementene i bildet passer sammen perfekt.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu