Under beundring
Håndholdt på sofaen
Utstyr
  • Canon EOS 7D
  • Canon EF-S 17-55 IS USM F2.8
  • Brennvidde45mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/60s
  • Nei
  • AnnetPrøvde å se hva jeg fikk til ved å bruke sølpapir foran popup blitzen for å reflektere blitsen. Prøvd å lage en litt dramatisk effekt i bilde.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_529461} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Avsluttet .

Liker bildet, men hva med å gi litt mer luft oppe og nede, istedenfor på sidene? Bildet blir litt sammenklemt og kunne hatt godt av å få litt mer avstand mellom toppen av hodet og bildekanten.

Ellers så syns jeg uttrykket er veldig fint, bildet er skarpt og klart, men ser at kinnene er litt ute av fokus, samme med nese etc.
Hva med å skru opp isoen et stopp til 800, skru ned lukkerhastighet til 1/30s, og dermed oppnå f/5.6? Da vil ansiktet få et klarere uttrykk, og i og med at du er på 45mm vil du ikke få "for" klar bakgrunn.

Lurer litt på fargen også: Har du redigert i aRGB, og lagt det ut i aRGB? Eller har du husket å konvertere fra aRGB til sRGB? Virker som om bildet har mistet litt farge, enten så kommer det av feil fargerom, eller så kommer det av selve redigeringen.

Dette er også alt i alt et veldig bra bilde, teknisk har ikke så mye å si, det som teller er hva bildet forteller, og ikke minst uttrykket i bildet, og her er det helt på topp :)

Lars Mikael S.

Tusen takk for kommentarer, veldig kjekt med konstruktiv kritikk! Bildet er orginalstørrelse så får ikke gjort noe med luft over hode, men skal ha dette i tankene videre =)

Ja det er mulig det er litt for mye med F2.8, skal bli spennende å prøve med høyere blender, evnt bytte til 80-200'en å gå litt lenger vekk.

Skal få sjekket oppp dette med hvilket fargerom som er brukt, ser de er blitt lagret i sRGB, men er aRGB etter redigering, kan ikke så mye om akkurat det, men det må sjekkes opp =) Kan være redigeringen har "ødelagt" fargene litt, prøvde å skape en litt high-key, gammel stil, men har kansje brukt feil farge.

Takker for kommentarer =)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu