Dressed in pink
Portrett av samboeren min.
Ganske godt fornøyd. Ønsket et dramatisk uttrykk. Er litt usikker på hårlyset. Synes det treffer skulderen og kinnet for mye.
Utstyr
  • Canon 7D
  • Canon 70-200/2.8 IS II
  • Brennvidde70mm
  • Blenderf/8
  • Lukker1/160s
  • Nei
  • AnnetTo blitzer er brukt. Begge er utstyrt med Beauty dish. Hårlyset er beauty dish med grid. Og hovedlyset er Beauty dish med diffusor på for å få det lyset litt mykere. Målet var et dramatisk portrett.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_526031} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rune N.

Nøytral fin bakgrunn.
Fin skygge i ansiktet.
Modellen er pen, men kunne godt vært et lite strøk blidere.
Gode hårdetaljer, samtidig som du har fått til en pen ikke ihjelskarpet hud.
Jeg er ikke sikker på at farven på kjolen er snill med damen. Jeg tror farvenyansen i øyne,hår og hud kræsjer litt mot det rosa.

Som fotohåndverk er dette greit, men jeg tror du bør jobbe mer med modellen.

Rune
Pål H.

Takk for kommentaren.

På dette bildet har jeg kjørt en mild softign av huden. Er enig i at kjolen ikke er helt riktig. Men jeg ville ha noe med farge i bildet. Og det var det beste vi fant i skapet.

Ang å jobbe med modellen så er jeg enig. Men det er vanskelig når det er samboeren min. Som egentlig ikke har lyst til å bli tatt bilde av. Men som omtrent blir tvunget av meg til å stille opp som model :P
Kine B.

Jeg synes kjolen er fin, men at den overskygger ansiktet. kraftigere sminke rundt øynene, og lysere lipgloss, kan bidra til å balansere dette. Jeg ville myket opp skyggen på hennes høyre kinn (det vi ser som venstre for oss). Skyggen gir en illusjon av at hun har en kul eller lignende på kinnet.
Pål H.

Takk for kommentaren Kine. Sminke og styling er ikke min sterkeste side. Er så mann som man kan få det til på det punktet. Selv om jeg prøver å lære meg litt sånt.

Er uenig i å lysne skyggen. Men det har jeg en grunn for. Etter min mening så er lyssettingen litt mislykket. Og den skyggen ville ikke vært et problem hvis lyset som kommer bak på ryggen hadde vært svakere/griddet mer. Da hadde den gått helt bak til håret og skyggen hadde fått en annen form.

Men sånn som bildet er nå så er ikke denne skyggen pen.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu