La Sagrada 2
Tatt i Barcelona
Motivet gjør seg nok best i stort format, men jeg satser på at det fungerer også i web-format.
Utstyr
  • Olympus E-3
  • Olympus 7-14mm
  • Brennvidde12mm
  • Blenderf/5.6
  • Lukker1/125s
  • Nei
  • Annet400 ISO. Frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_523356} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Rita H.
Når en ser på miniatyren kan en ikke tro at bildet inneholder så mye detaljer, fantastisk byggverk som blir godt dokumentert.
Er litt usikker på de to hulrommene nederst (mur innerst), kanskje tatt med for å bryte billedflaten?
De blå vinduene blir et blikkfang.

Mvh Rita
Avsluttet .
Et meget imponerende byggverk ja, og det er ikke lett å gjengi i et bilde. Typisk blir det da med slike utsnitt som dette som en ofte ser fra ferieriser oa. Dessverre blir det da også slik at det betyr mere for fotografen selv som et minne fra turen enn for andre betraktere, selv om teksten til bildet leder en et stykke på veg med tanke på innholdet.
Bjørnar P.
Rita: Jeg synes hulrommene danner et slags fundament i bildet. Uten dem blir det hele temmelig kaotisk.

Kjell: Du kommenterer veldig generelt her, men jeg antar du mener å si at du ikke får mye ut av bildet mitt? Hva ville du i så fall gjort annerledes under opptak eller etterbehandling?
Avsluttet .
Tja, generelt må det bli, og siden du spør, så synes dette blir tynne greier. Komposisjon og teknikk skal du ha æren av, men ellers kun en avfotografering som trenger en tittel for å beskrive innholdet for ikke lokalkjente. Byggverket er imponerende som jeg sa i forrige kommentar, noe som en bare kan ane omfanget av i ditt utsnitt. Trolig ville bildet ditt kommet bedre til sin rett i en serie som kunne fortelle mer om dette storslagne. Slik det er nå blir det mest et minnebilde for turisten etter min mening.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu