Polarrev
Bildet inngår i albumet Polarrev - Polarrev på svalbard
Utstyr
  • Nikon D3s
  • Nikon AF-S VR ED300 F2.8G IF-ED
  • Brennvidde300mm
  • Blenderf/2.8
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • AnnetIso 200
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_519830} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ottar P.
Fint bilde av polarreven i morsom
positur og god skarphet!
Siri Elisabeth J.
Her synes jeg det meste, om ikke alt, stemmer.Det er klart formen på reven lager det overraskende i dette bildet. Men og de skarpe gressttustene ved reven og fargene i bildet ditt. Kjempe bilde synes jeg!

Siri
Leon J.
Herlig situasjonsbilde av reven!
Er litt usikker på utsnittet du har valgt. Synes det blir for trangt bak reven i forhold til den store, åpne flata til venstre i bildet. Hva om du kutter i venstre kant, i alle fall så langt som forbi den uskarpe steinen i bakgrunnen. Da blir også bakgrunnen mer ens, uten at det går ut over stemning og fortelling. Mulig at du også kan ta noe av himmelen. Da oppnår du å få reven nærmere et skjæringspunkt, og det strammer opp komposisjonen noe.
Hilsen Leon
anders s.
du verden for et herlig bilde av reven
her har du truffet meget godt
flott farger og bra skarphet
plasseringen av reven er kanskje helt skoleriktig,men jeg føler at bildet hadde blitt enda bedre med reven plassert litt mer inn i bildet
mvh anders
Martin H.
Utenom at dette er et fantastisk bilde i sin rette forstand i det reven hopper opp i luften ned på sitt bytte (?) - så syns jeg et tettere utsnitt hvor reven fremdeles holdes nede i høyre hjørnet, himmelen er ikke av interresse etter min mening. Eksponering kunne kanskje vært hevet et hakk også.
Avsluttet .
Jeg synes dette er et skikkelig blinkskudd av polarreven i sitt naturlige miljø. At du har fanget den i et hopp er herlig, og bringer langt mer spenning til bildet enn om det skulle stått stille. Det gjør også at betrakteren kan undres over hvorfor den hopper, og hva utfallet blir.

Liker forøvrig komposisjon og utsnitt godt. De svarte områdene bakover i bildet skaper dybde (forsterket av den korte dybdeskarpheten), og det er få forstyrrende elementer. Den hvite kulen skaper en diagonal mot reven, og bidrar også positivt til balanse i bildet. Du kunne evt vurdert en liten beskjæring til venstre og oppe slik at disse to elementene ble plassert forholdsmessig like langt fra bildekantene for ytterligere forsterket balanse. Om du ikke foretar en slik beskjæring ville jeg vurdert å klone bort det mørkebrune området i venstre bildekant, som tiltrekker seg litt (antatt uønsket) oppmerksomhet. Jeg ser ingen grunn til noe særlig tettere utsnitt, men dette utsnittet trenger et større format for å komme til sin rett.

Teknisk synes reven godt i fokus, men på min skjerm fremstår bildet litt undereksponert og tamt, og jeg synes et slikt knallgodt motiv fortjener best mulig etterbehandling.

Med bedre etterbehandling kan jeg ikke skjønne annet en at dette er et potensielt premiebilde.

Mvh Jens :-)
Jan-Vidar B.
Flott bilde av reven dette, morsomt å fangen den slik i dens rette miljø. Skarpt på de rette stedene og en fin konposisjon. Ikke helt topp bokeh denne gang. Alt i alt et topp bilde med stort potensiale:)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu