En avslappet råtass
Dette er en feminin utgave av Sørlig Elefantsel (Mirounga Leonina). Bildet er tatt på Ildlandet eller Sør Patagonia.

http://bakkenaturfoto.wordpress.com
Det fine kveldslyset syntes jeg ble bra. Jeg er også fornøyd med komposisjonen og synes en del av dyrets egenskaper blir gjenskapt i bildet.
Utstyr
  • Canon EOS 1D mk III
  • Canon EF 200 mm f/2,8 L II
  • Brennvidde200mm
  • Blenderf/4.5
  • Lukker1/800s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_517298} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (2)
Roar K.

Etter blikket å dømme var'a litt skeptisk til fotografen. Børe kanskje gjøre lurt å ikke gå for nære. Sjøl holdt jeg hvertfall litt avstand da jeg rusla rundt i selkolonien på Cape Cross i Namibia i 2004.
OK portrett dette med fint lys i øyet.
Jeg reagerer litt på et flatt bølgende felt bak på selen akkurat på nedre ramme til venstre og ville nok ha kuttet i overkat av det. Bildet taper ikke noe på det. Scroll ned, dekk til og ta en titt sjøl.

Roar
Andreas B.

Takk for kommentar Roar.

Som jeg har skrevet om på bloggen er det ikke noen dyr du tuller med. De kan bevege seg 8 km/t på land, og er ikke interessert i at vi menneske kommer for nær. Denne var nok helt klar over at jeg var der, men jeg var så langt unna at den ikke gjorde noen tegn til å bevege på seg.

Jeg forstår det feltet du reagerer på nederst i bildet. Jeg kunne godt tatt bort det. Grunnen er nok at når den ligger slik er det et område som har tørket mer enn resten, og det blir slik når det er ute av fokus. Jeg er enig i bildet ikke hadde tapt noe om jeg tok bort dette.

-ab-
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu