Bildet inngår i albumet fra gata -
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriGatefotografi
  • Lastet opp
  • Visninger146
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_512469} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Andreas R.
hehe, ifra utrykket til mannen å dømme er siesta midt på sommeren. Synes du har fanget snø og menneske bra her. Personlig ville jeg valgt et trangere utsnitt, beskjært tettere. Utrykket ville kanskje blitt mer "isolert", men synes det passer seg fint i helheten, men mannen i sin egen lille "boble" under paraplyen. Synes også statuen til høyre blir forstyrrende fra motivet. Ville kuttet vekk statuen og tilsvarende i overkant av bildet... kanskje tilogmed godt så langt som å fjærne treet til høyre for mannen i bakgrunnen...
Ivan H.
Hei,

Dette ser nå litt kjipt ut ja, snø, kaldt og mannen prøver å pakke seg inn, for å ikke bli våt og kald.
Et trist uttrykk på mannen, handen er viktig sammen med koppen.
En statue på høyre side opptar blikket mitt, som gir et oppløftende/positivt uttrykk. Jeg synes den er viktig, gir en kontrast til mannen. Den ballanserer også bildet som helhet.

Har ikke noen endringsønsker her, synes bildet fungerer godt.

:ivan
Andreas R.
Ser hva du mener når du sier statuen gir et oppløftende utrykk/kontrast. Men jeg tenkte ikke over det til å begynne med. Synes derfor statuen blir for bortgjemt til å kunne kalles et ekstra element i bildet, så jeg tenker fortsatt at det blir bedre croppa.
Marius N.
Takker begge for tilbakemeldiger.
En tettere beskjering kan også fungere bra men da blir det et annet bilde, mere et portrett av mannen. Her ønsket jeg å vise miløet rundt, en sliten tigger som sitter alene i snøværet, ønsket derfor statuen som det eneste "menneskelige" elementet utenom tiggeren. Som Ivan nevner har det også med ballanse å gjøre, uten blir bildet for høyretungt.
Elisabeth B.
Flott og utttrykksfullt foto! Alt fungerer supert for meg, og bildet gir meg masse. Jeg ville ikke beskjære bildet.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu