Sìv
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2003-05-26 14:41:00
    Versjon #2
Utstyr
  • Hasselblad 500cm
  • 80mm
  • Blender-
  • FilmtypeFuji Reala
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriBrudepar
  • Lastet opp
  • Visninger726
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51171} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Stig B.

sååå kooselig!!
Ingrid B.

Stemningsfult - fin atmosfære.

Spennende med gråtoner og enkelte partier som blant annet buketten.

Noe utbrent, særlig på hennes høyre side.

Fjern krakken i nedre høyre hjørne - ellers fin komp.
Vegard E.

Meget pen setting.
Avsluttet .

Et nydelig brudebilde! Bruden ble sikkert fornøyd! :)
Tore U.

Fint bilde artig når du beholder farvene på blomstene uten at det blir for dominerende.

mvh
Tore
monica p.

Lekkert, skulle ønske du var der da jeg giftet meg.
Mvh Monica:o)
Geir Helge S.

Fargen på buketten burde tones ned litt, den ble voldsomt ''skrikende''. Ellers likte jeg ikke krakken nede til høyre, og lysestaken er jeg heller ikke så sikker på (noe med plasseringen?). Utbrenthet på sjalet er nevnt. Komposisjon og positur ellers er jo meget bra. Kunne vi kanskje få se originalen?
Geir
Ola M.

Enig med GHS!
Kine S.

Sånt brudebilde vil jeg også ha! :) Vakkert, rett og slett!
*Kine*
Silje Charlotte S.

Herlig, ja. Vil også ha slikt brudebilde :D
Avsluttet .

kjempefint brudebilde! synes at fargen på rosene passer bra, de er ikke for dominerende.. men jeg er ike helt sikker på om den tiaraen burde vært gullfarget..men samtidig ville den kanskje ikke ha synes så godt i gråtthvitt..
Jack R.

Takk for innspill !! Krakken og lysene er ok kritikk, men utbrenthet til høyre!? - mener dere vinduene ?
Må presisere at det var tåke og regn ute, så det er reellt det lyset derfra. Ellers så kan noe av utbrenntheten på kjolen skyldes litt høy kontrast i forhold til mitt eget skjermbildet.

Rosenes intensitet er smak og behag, jeg liker det, men har lagt ut en ny versjon for å blidgjøre enkelte av dere :-)

Mvh Jack R
Christian K.

Hvis du skal ha enkelte objekter i farge og andre ikke, bør du spørre deg sjøl hva som er poenget med å framheve noe foran det andre. I bildet ditt er blomstene, tiaraen og lysene farget, alt sammen døde objekt. Er disse objektene viktigere for fortellinga i bildet enn brura sjøl?
Jack R.

Hei Christian....

I motsetning til en journalist som skal fortelle en historie med bildet, så kan vi fotografer bruke litt mer eksperimentelle uttrykk. Hadde dette vært ett kongelig bryllup, så hadde man nok tenkt seg nøye om før man begynte å forandre på originalen. I dette tilfellet så har alle de tre elementene du trakk fram ett stemnings-moment i seg, og siden bruden er ukjent for de fleste, så synes jeg det er viktigere å få frem en stemning enn en fortelling.
mvh Jack R
Christian K.

Mulig at dere fotografer kan eksperimentere, takk og lov for det. Det er mulig jeg er yrkesskadd som journalist, men når jeg tar bilder av mennesker så er det fordi det er menneskene som er viktige. I bildet ditt er det etter presentasjonen å dømme blomsterbuketten som fortjener all oppmerksomhet - kanskje blomsterbutikken på hjørnet er interessert i bildet ditt.

Det sies om lysdesignere at skal de få fram god stemning på teaterscenen så må det gjøres slik at publikum ikke merker at scenen er lyssatt.
Jack R.

Kanskje det er blomsterbuketten jeg prøver å selge, eller tiaraen ? Hvem vet, men det viktigste for meg er å få fram en stemning med dette bildet . Hadde jeg drevet med journalistikk - så hadde nok vinklingen vært anderledes, men jeg trives godt som fotograf og kommer nok til å fortsette å levere varer som kunden er fornøyd med !

Og skulle blomster forretningen på hjørnet selge flere flotte brudebuketter på grunn av bildet mitt, ja da har jeg jo kanskje hjulpet til med å opptrettholde etterspørselen av varen og da er vel alle fornøyde ;-)

Ha en fortsatt fin sommer !
Thera E.

nydelig kontrast
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu