bombs away!
Bildet er tatt i høst på Karlsvika der vi har en hytte.
Utstyr
  • Canon 450D
  • Sigma 10-20mm
  • Brennvidde10mm
  • Blenderf/16
  • Nei
  • Annet3 eksponeringer
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511250} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (6)
Bjørnar P.
Fin stemning.
Likte komposisjonen, der linjene på himmelen drar oss innover mot lyset.
Stort toneomfang uten at det oppleves som veldig kunstig tyder på at du har vært lett på labben under HDR-behandlinga. Pluss for det.
Synes oppskarpinga kunne vært sterkere. En rask test i egent bildebehandler viste at bildet ble optimalt oppskarpet i mine øyne med et tilleggsoppskarping på A:100 og R:0,5.
Mulig originalen oppleves skarpere. Da skyldes den noe mangelfulle skarpheten at du ikke har skarpet opp på nytt etter nedskalering til web-format. En klassisk tabbe i så fall.
Karianne A.
...fikk assosiasjoner til Munch's maleri melankoli pga komposisjonen. Fengende bilde.
Martin H.
Må si jeg virkelig liker skarpheten og lyset på forgrunnene på landskapsbildene dine i det siste, de er av ypperste kvalitet :) Slik som lyset danser på toppen av steinene bortover, det er bare flott å se på. En god ledende S linje slanger seg innover i bilde iform fra allerede første stein som møter strandlinjen og videre ut. Spennende solnedgang og tøft å få plassert fargene og lyset fra sola akkurat ved tretoppene. Litt forstyrrende elementer heeelt til høyre i bilde, noen materialer eller skur/hus av noe slag som ikke passer inn - men er ikke alltid like lett å unngå med de trange skjærgårdene vi har her til lands :) Hvis du hadde gått til høyre og vridd kamera lenger ut mot venstre, om det er mulig da, så kanskje det hadde vært bedre. Men er vansklig for meg å si som ikke vet hvordan plassen er eller hva som er rundt :) Men tøft som bare det dette Dan, godt fanget.
Dan André K.
Bjørnar: Takk for flott tilbakemelding. Jeg har skarpet opp bildet en del, men godt mulig det kunne blitt gjort mer. Flott med innspill!

Karianne: Hehe, er faktisk ganske så enig. Artig at du tenkte på det :)

Martin: Hjertlig takk for skikkelig utfyllende og fin kommentar. Er enig de forstyrrende elementene på høyre side. Kunne igrunn klonet vekk de :)
Henning E.
Her synes jeg du har fått til en utrolig flott komposisjon som leder blikket inn mot de kontrastrike og sterke fargene i solnedgang! Refleksjonen av fargene i vannet er flotte og gir bildet det lille ekstra. Må slenge meg på og si at jeg nok synes bildet også kunne vært skarpa opp litt mer, da ville du fått fram enda flere detaljer i steinene i forgrunnen. Men et kjempe flott bilde! :)
Dan André K.
Takk for det Henning :)
Jeg tror nok mye av problemet grunner i at fokuset rett og slett ikke sitter helt her.
Syns å huske at jeg skarpet opp en del, og hvis en gjør det blir det jo ikke noe pent.
Mye mulig jeg kan skarpe det opp enda litt til da som Bjørnar nevnte :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu