Gamle trehus
Bildet inngår i albumet Tønsberg - Tønsberg er Norges eldste by
Utstyr
  • Panasonic DMC-TZ7
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger116
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_511080} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Henning S. P.

Hei
Litt ærlig nå, men det har du tålt før.

Jeg synes gata ser trivelig ut, men bildet blir litt kjedelig. Helt flatt lys, ingen folk eller noe liv i gata. Men heller ikke dystert og ensomt nok til at det kunne fenge av den grunn. Det kan være du hadde en tanke ved dette som jeg har missforstått, i så fall må du gjerne dele den og så tar jeg selvkritikk.

Litt kritisk, men jeg synes generelt bildene dine er veldig gode.

Henning
Kirsten H.

Hei Henning.
Jeg forstår godt din innvending. Det var en helt overskyet dag, så lyset var flatt. Dette er vel mer en dokumentasjon på de gamle husene i Tønsberg, og kanskje bare interessant for de som kjenner byen.
Jeg synes det er veldig bra at du sier din ærlige mening, jeg blir litt klokere hver gang noen tør å gjøre det.
Heidi W.

Er enig med Hennings kommentar- det var det første som slo meg da jeg åpnet bildet. Det blir et snapshot - uten spennende bruk av vinkling og dof, lite lys/skyggeområder. Men, samtidig når du mente det som en dokumentasjon - så er det jo det det der - formidlet på akkurat samme måte som om du står og ser på - verken mer eller mindre:)
Kirsten H.

Takk, Heidi for din ærlige kommentar. Jeg har nok bommet litt på hva som er interessant for andre enn de som bor her. Jeg tar det til etterretning.
Roar K.

Har lest kommentarene over og kan si at et slikt bilde kunne vel godt jeg ha tatt. Ville kanskje brukt en noe spissere vinkel. Hadde her vært flere farger så hadde det vel blitt mer spennende, men det er jo doku og kunne like gjerne vært i Oslo på gamle Vålerenga eller Kampen. Maridalsveien også for den sak skyld der vinduene ligger så lavt at man ser rett inn til folk.
Bare for å pirke litt - ville nappa litt rett ut i øvre venstre hjørnet for å rette litt her også.

Roar
Kirsten H.

Tusen takk, Roar.
Jeg liker stemningen i disse gamle bygatene, og det er nok ikke lenge til gravemaskinene kommer og bygger nye funskjonelle bygninger her. Det ligger et steinkast fra Tønsberg sentrum. Jeg valgte å ikke rette opp linjene, dissse husene er jo skakke alle sammen. Jeg har "mekka" litt på fargene, husene er mer mot det gule i virkeligheten. Jeg er opptatt av arkitektur og kommer nok til å legge ut flere bilder i denne serien.
Olav Ø.

Koselig bilde av ei koselig gate. Jeg synes det er helt greit jeg. Bodde i ei tilsvarende gate i Drammen, men den var freda, så der kommer ingen gravemaskiner.

mvh. olav
Lars Ivarson F.

herleg med hus som stør kvarandre..kanskje treng me meir av denslags...fint utsnitt..gromt
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu