smak av sommer
Utstyr
  • Nikon cp 5700
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger469
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_51107} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
Steinulf L.

Rop på sommer'n så kommer'n! Fin komposisjon og god dybdeskarphet. Det er noen strå her og der i bakgrunnen som jeg synes forstyrrer litt.
Stig S.

Litt hardt lys, men absolutt sommerstemning :-))

--stig--
Fred S.

Takk for raske kommentarer. Har vært bortreist i helga, ser at dotten har vært ''utenfor'' igjen, så jeg traff tidspunktet bra. La inn bildene fra Ranaturen i all hast, ser at fangsten ikke ble helt som forventet, men godvær (og hardt lys !) var det på Mo. Dette er fra Straumen på veien mot Nesna.
vh freds
monica p.

Fin vinkling, og fine blomster.
Litt hardt lys, men det er vel slikt en må regne med når en har sol.
Flott dette.
Mvh Monica:o)
Christian E.

Dette smaker sommer ja!. Litt hardt lys gir litt høy kontrast, men pent motiv.

Mvh CE
Avsluttet .

MMmmmmmmm........deilig. Får nesten abstinenser her jeg sitter. Nu er det ikke lenge til vi har den her. Fargene er det ikke noe å si på. Kunne vært fint om du kuttet 1cm i venstre kant tror jeg, eller kuttet mer til venstre for å unngå å kutte midt på blomsten der. Ser du har tatt bildet rimelig midt på dagen. Bærer kanskje litt preg av det. Men et helt ok forsommerbilde er det Fred.

Vh Svenn
Jóhann Á.

Hei Fred!
Et glimrende utsnitt, selv om jeg støtter opp om det Svenn sier her. Mye sagt om lyset og et annet lys ville nok hjulpet til å trekke frem blomstene enda mere. Men sommerfølelsen er der, ingen tvil!
Tom E. F.

Dette smakte godt, Fred! Lys- og fargeflom, full av optimisme og livsglede! (Ferdig med sensuren?)
mvh Tom
Hans-Einar O.

Fin ''sommerfeeling'' her, Fred;-)
mvh Hans
Fred S.

Takk for kommentarer; det litt midt -på-dagen lyset er nevnt,og jeg tar det til etterretning.
Nei, Tom, rettingen av 140 engelskstiler ( fordelt på to puljer)startet jeg på i kveld, er gjennom 17 i skrivende stund, og er glad det er langhelg. tror det blir lite fotografering framover, men mulig jeg blir nødt å ta meg en pause. Men det finnes en tid for alt, morsomt å være sensor også, tro det eller ei.
vh freds
Elisabeth W.

Jeg liker kameravinkelen din - og sommerstemningen. Tror med hell du kunne beskjære fra venstre til innenfor enkeltblomsten og det lille kronbladet langs bildekanten. Da får du en samlet blomstergruppe som jeg tror blir finere her.
Sensurering har sine morsomme sider, men jeg tror 140 stiler ville få meg til å gå litt i metning!

-- Elisabeth
Fred S.

Takk for kommentar, Elisabeth, tar svært gjerne i mot råd fra drevne blomsterfotografer. Har ellers et problem nå; måtte ''krongle meg fram til denne siden, av en eller annen grunn har jeg blitt oppført to ganger i fotografregisteret, og på den ''nye'' siden min har jeg bare ett bilde; det jeg la ut i dag. Har bestandig følt meg litt splittet, men at det skull gå så langt.....
Noen som har vært ute for noe lignenede ?
vh freds
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu