Snart . . .
Bildet inngår i albumet Våryre bilder - Litt av hvert som blir resultatet når min makro-botaniske utløserfinger våkner til liv etter vinteren.
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger186
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507374} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (7)
Ottar P.
Flott bilde av en vakker vårblomst med
fine farger!
Per R. G.
Jeg likte at blomsten vokser ut av den blå forgrunnen men støvbærene neders i venste gjørnet forstyrrer litt
Avsluttet .
Oi, dette var skarpt og flott. Veldig god bruk av selektivt fokus. Kunne tenkt meg det nedre bladet litt mer synlig, for å få helheten i nettopp den ene blomsten tydeligere frem.

Mvh
Ronny
Siri k.
Poetisk, og vakkert fanget. Syntes at blomsten nederst gjør bildet spennende.Er derimot ikke så begeistret for plasseringen av blåveisen i toppen. Om du kutter bilet i høyre side så vil det bli mer spenneng i bildeflaten.
Kanskje du også kan tilte bildet litt slik at det blir en bedre diagonal mellom de to blomstene. Har du mere å gå på i venstre hjørne?
Ivan H.
Hei,

Et rolig og fint blomsterbilde der du har en ok kommunikasjon mellom blomen øverst og den i bunn.
At den i bunn forstyrrer, er jeg totalt uenig i, for der er det rom for kommunikasjon.
Men jeg tror denne kommunikasjonen kunne vært forsterket med en mer definert diagonal mellom de, om du fortår hva jeg mener.
Ville kanskje prøvd å fått den øverste lennger mot høyre hjørne, med da litt mer luft over. Blikket ville da gått i en diagonal mellom de to, og tror det ville hjulet.

Ellers ok dette, altså jeg blir ikke helt fortrolig med komposisjonen.

:ivan
Ole David P.
Hei Ann
Et meget behagelig og beroligende bilde å beskue takket være flott fargebalanse og et korrekt styrkeforhold mellom de to objektene. Dette er godt håndverk.
Litt Pirk: Det eneste som forstyrrer litt er den rette linjen over støvbæreren nederst til venstre. Den bryter de ellers myke linjene i bildet og svekker helheten i bildet.

Mvh
ODP
Ann F.
Beklager sen tilbakemelding, og takk for alle innspill.
Skal ta dem med meg til lignende tilnærminger til motivet for neste blåveissesong, årets (2011) er for det meste forbi, og i år prøvde jeg meg på mer abstrakte tilnærminger enn tidligere år.

Mvh Ann
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu