Bynatt
Fotograf
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNattbilder
  • Lastet opp
  • Visninger156
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_507085} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Cathrine K.

Helt fabelaktig bilde!
Det at det lyser opp midt i bilde gjør at man fanger opp bilde mer når man ser på det.
Det er hvertfall min mening..
Håvard F.

Dynamisk lekker komposisjon. Stemning til å ta å føle på.
Veldig hyggelig å treffe deg på messa Eli
mvh
Håvard
Marit O.

Flott komp,herlig stemning her har du utnyttet lyse godt Eli!


Marit
Roy Arne K.

Flott komposisjon
Lyset er med på å forsterke hele stemningen i bildet.
Det er en ting til som er med på å «gjøre» dette bildet - og det er den personen - som også er tatt i helt riktig øyeblikk komposisjonsmessig.
Flott sort/hvitt-konvertering også.

Dette var et bilde jeg likte veldig godt.

rak
Jan Inge K.

Å eksponere rett og i tillegg få til en komposisjon som sitter er ikke bare enkelt, men her synes jeg det meste stemmer. Det er nesten som jeg føler at jeg ER der! :-)
Eli R.

Oj tusen takk! Et av tipsene jeg fikk fra portfoliovisningen med Jonas Bendiksen på Fotomessa i går var å jobbe mer med å skape dybde i bildene. Så da var jeg ute med vidvinkelen i kveld. Kan ikke vente til neste snøfall nå :-)
Eli R.

Håvard, hyggelig å møte deg også! Når bildene man har vist av seg selv er gjenkjennelige så føler men jo litt at man kjenner hverandre allerede når man møtes :-)
Avsluttet .

Jeg liker mange av dine gatebilder. Dette er også bra. De over har sagt det meste, men jeg vil legge til rekkverket som slynger seg nedover mot nedre plan. Et flott element i bildet. Og enig med Roy om personen. Også fin fasade på bygningen på denne siden.
Sloss litt med meg selv rett og slett om hva jeg skal mene om det mørke og ubetydelige partiet i høyresiden. Lurte på om det ville vært lurt å kutte det bort, men kommer frem til at det allikevel må være slik som her. Finner en misjon med det som rammer inn hovedelementene.
Så da ble jeg enig med meg selv:)

mvh arild
Wilko J.

Bra Eli. Flott komponert. sh var et godt valg...dybden var herlig også....Lurer på hva som sto der nede ved trappa.....en bil?

Mvh Wilko
Avsluttet .

Utrolig flott bilde med kjempebra utsnitt!!
Mvh
Tove
Solvår B.

Et herlig stemningsfullt bilde. Flott komp.
: ) Solvår
Terje J.

Komposisjonen sitter som et skudd. Flott utsnitt og smarte elementer for å skape dybde. Fin fortelling som passer i sv. Mvh Terje
Eli R.

Wilko, det som er rett foran trappa er noen luker til noe underjordisk - det er gjerne bart der. Kanskje de har saltet litt også :-)

Takk også til Tove, Solvår og Terje. Lurer på om det kanskje er litt for mye som skjer her men det jeg TENKTE ihvertfall var siksakeffekt nede til høyre ved at rekkverket knekker inn i nederste trinn på trappa som så går i bildekanten og så opp i lufta og ender i hjørnet av selve bildet.
Helene N.

Så det var du som fikk gjennomgang av bildene dine med Jonas Bendiksen. Jeg sto rett bak dere og smugkikka litt. ;-) Har fulgt med på bildene dine her hver gang jeg er innom foto.no. Det må ha vært veldig moro! :-) Stå på!
Eli R.

Takk Helene! Veldig inspirerende! Jeg la en oppsummering på bloggen i går kveld, med bilde tatt av Frank Hesjedal hvor du ser alle som henger bak sofaen :-)
gro ayla l.

Vakkert stemningsbilde:)
Likte godt komposisjonen...trappa/gelenderet gjorde susen, syntes jeg !
groayla
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu