Pink, but no Panter
Når man henger kamera rundt halsen og tar seg en rusletur i Goa kan det fort bli en fargerik tur. Lurer litt på reaksjonen hvis noe sånt hadde dukka opp i beste villastrøk f.eks. i Oslo? Hadde nok medført mer enn bare noen avisartikler. Her derimot møter man de merkeligste farger på hus etc.

http://pbase.com/kneppen
Fornøyd da jeg fikk til den vinkelen jeg var ute etter.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetTatt for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505421} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (23)
Venche J.

Ja, jeg syntes du skal være fornøyd med dette. :)
Eksotisk og flott arlitektur som forsterkes av den rosa fargen - og ikke minst palmene.
Flott dybde og skarphet.
Det ser ut som at det er mennesker fra den øvre middelklasse som bebor disse leilighetene?
Flott og ryddig fra deg.
Venche.
Terese B.

Morsomt bilde. Tror nok dette huset hadde falt i smak hos min datter på 5år:D
Avsluttet .

Kult bilde! Enig med deg ble sikkert skrevet i avisa om dette dukket opp i Asker eller Bærum eller Oslo;)
Fin komp og kule farger!!
Mvh
Tove
Kirsten H.

Ser ut som et hyggelig sted å slappe av i skyggen. Huset er vel som Venche sier, et hus for øvre midddelklasse hvis man man snakke om noe slikt i India. Her er det vel bare to klasser, rike eller fattige. Kanskje det eies av utlendinger? Fargen passer i varme strøk, men ville neppe blitt akseptert her hvor jeg bor. Fin komposisjon med skråvinkel.
mvh Kirsten
Håvard F.

Godt sett og komponert Roar.
Fargerikt kan man jo trygt si :)
Mvh
Håvard
elin a.

Herlig å fargerikt.
Flott stening i bildet. Varmt og deilig.
God komp.
elin
Roar K.

Jo, det finnes nok en ganske stor og voksende middelklasse i India. Her i Goa er det en del som har jobba mange år i Gulfen for så å komme hjem og bygge opp gjestehus de lever av og kanskje en strandrestaurant, de såkalte shackene som jo betyr skur på engelsk. Dette huset tipper jeg er et slikt gjestehus da det har grodd opp slike omtrent som paddehatter her nå. Man kan trygt si at det er overkapasitet for alle vil jo ha en bit av turistkaka mens det de siste år har blitt færre turister. Blir spennende å se utover nå. Flere og flere flytter inn til Goa fra andre stater også og det investeres i plasser for rike indere som bare dukker opp korte perioder. Det er definitift ikke det Goa som møtte meg for 38 år siden lenger.
Takker så mye for kommentarer.

Roar
Heidi N.

Det er noen utrolig flotte motiv du omgir deg med. En rusletur kan gi god uttelling. Dette var flott og fargerikt, og noe helt annet enn våre trauste hus her hjemme. Hvorfor har turismen gått ned i India? Det kunne være interessant å vite, i en tid hvor vi reiser mer og mer.
Heidi
Roar K.

Nå vet jeg jo ikke om turismen har gått ned i India som helhet, men her i Goa da nok Thailand med bedre kvalitet og sevice tar kaka. Goa er ingen festeplass - mest strand og spiserestauranter med billig mat og drekke. Den nye loven om at folk ikke får komme inn igjen før etter 2 måneder har nok sendt en del folk andre steder også da noen pleide å komme et par ganger i løpet av sesongen f.eks. før og etter jul.

Roar
Lars-Anders M.

Ja man finner mange fine og mindre fine farger på hus i mange land. Ok å se hvordan det kan gjøres.
Du viser oss ett hus som virker fint, men har en mindre bra gate foran. Ok fotografert.
mvh
LAM
Roar K.

Når det gjelder gater kan jeg nevne at innimellom bolighusene er det svært dårlig med gater fordi man planlegger ikke boligfelt på forhånd. Det selger rubbel og bit av land og så sier loven at hver grunneier plikter å gi 1 meter til vei og da blir resultatet 2m bred vei. Mange steder er det stort sett bare stier der man kun kommer fram med tohjuling. De få stedene det er vei ser det ut som her. Ofte må ting bæres lange veier. Når nye hus bygges blir bricks, sement osv. båret fram manuelt, ofte på hodet og det er kvinnenes jobb.

Roar
Solvår B.

Rosafargen passer ypperlig til palmene. Flott doumentar fra deg i dag også. Interessant undertekst. Du lærer oss mye om India og Goa.
: ) Solvår
Frode L.

Hei.

En fin dokumentar som er skarpt med spreke farger,
mye lærerik tekst og info, artig å lese.

Frode.
Harald N.

Frode har konkludert.
Mvh Harald
Inge S.

Et artig og fargerikt motiv med masse varme. Ingen tvil om hvem som er farvesjefen der i huset :-)
Venke K.

Flott av det fargerike huset og palmene. Skarpt, velkomponert og med herlige farger.

:-) Venke
tove j.

Ja dette var jo et riktig så fagert, eller rettere sagt fargerikt hus. Flott formidlet. MVh tove
Lars Ivarson F.

hadde jo i det minste venta å finne ein panter, or even better, the spirit of Peter Sellers på ein sånn stad..samstundes viser biletet friheit, ei friheit me ikkje har.. hadde gjort seg med feiande flotte fargar både her og der i oljedemokratiet :-)) god kameravinkel, fine palmar og fargesterk arkitektur i fint utsnitt..toppers
Walter S.

Ha-ha!
Hadde meg en god latter p.g.a. tittelen. Bortsett fra det, så synes jeg dette er et godt arkitektur-bilde. Ja, ikke bare det, men også en flott miljøskildring. Vel oppbygd komposisjon, perspektivet gir god dybde, eksponeringen er topp (ikke enkelt i slik sterk sollys...!), og farvene er sjarmerende!
:o)
Bringebær-rosafargen passer godt til de grønne palmebladene - Ikke så sikkert på om den hadde gått like godt sammen med cyanfarget og kald snø, her hjemme...!

Fortsatt god vinter i tropene, Roar!

Mvh
Walter
Inger-Lise S.

Hei! Pink, but no Panter :) Naboene blir tydeligvis ikke til pantere heller, og det er bra! Jeg tror det må være folk med godt humør som har valgt farge her.
Herskapelig hus med flott hage, dyktig presentert av deg!

Inger-Lise:)
Marit O.

Tante barna hadde nok likt og bo i et sånt hus Roar :)
Virkelig knæs farge,flott dokumentert!


Marit
Alf B.

Flott og fargerikt bilde, liker kameravinkelen her som gir god dybde i bilde. flott presentert

alf
Roar K.

Takker og bukker for alle gode ord og vendinger som ble dette bildet til del.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu