Vaskerivogna + 2 versj.
Disse tre er nok nærmest som rportasjesnapshot å regne. De to første er tatt et par dager før jul. Det tredje er tatt i hardt motlys muligens januar-februar ifjor. Her måtte jeg være rask for han forsvant inn med vaskebøra. Hvor mange år han og de to oksene har holdt på vet jeg ikke, men har liksom inntrykk av at han alltid har vært der. Hver dag hentes og bringes vasketøy til hoteller og gjestehus. Ikke så mange oksekjerrer igjen i Goa nå så desto mer artig med de få som er igjen. Jeg holdt på å fotografere noe annet da jeg plutselig fikk se ham og snurret rundt og rakk to skudd som ble V1 og V2. Bare flaks at klauven på den nærmeste oksen kom innenfor bildekant i V2.
Det store skiltet der det står Eye site er min faste optiker - både langt billigere og ofte bedre enn hjemme. Han foretar synstester først elektronisk og deretter på gamlemåten. Briller som koster meg minst 7500 eller kanskje mer nå da det er noen år siden jeg fikk meg briller hjemme koster her under 2500, noen ganger litt under 2000 og det er refleksfie, ripfrie plastglass som skifter farge raskere enn enn normalt - og da snakker vi selvfølgelig om progressive glass i innfatning. For de som lurer kan jeg jo nevne at etter de opplysninger jeg sitter inne med så var det inderne som oppfant optikken uten at jeg skal påstå noe som helst. Kan også i den forbindelse nevne at en del av medisiner oog metoder som Kina i vesten har fått æren faktisk opprinnelig kom fra India til Kina. For de som er interessert i sjakk kan jeg nevne at også det er en indisk oppfinnelse.

http:///pbase.com/kneppen
Fortellende reportasjebilde som har sine tekniske svakheter.
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2011-01-06 05:11:40
    Versjon #2
  • Lagt inn: 2011-01-06 05:12:28
    Versjon #3
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetSnapshot for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505263} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Solvår B.

Nok en flott dokumentar-serie fra deg, og masse interessant informasjon. Det virker som du ser på India som ditt andre hjemland og at du er blitt glad i land og folk. Det forstår jeg.
: ) Solvår
Avsluttet .

Morsomt å se:-)

Tone
Lars Ivarson F.

artig doku dette.. me også burde ha prøvt oss med oksekjerrer.. men frå ein fotografisk ståstad, så er vel dei to første bileta dei beste..likte best originalen, eit skikkeleg beskrivande gatefoto..gromt
Heidi N.

Interessant lesning, som alltid. :) Og en fin dokumentarserie, hvor jeg i likehet med Lars faller for originalen.
Mvh Heidi
Inger-Lise S.

Hei Roar!
Her leverer du en fin serie med gode bilder og bringer litt av India hjem til oss i Norge.Jeg velger v1. Jeg liker underteksten om de hverdagslige "små" tingene godt.

Hilsen Inger-Lise:)
Frode L.

Hei.

Flott dokumentar med fin undertekst igjen,
jeg velger meg også orginalen.
Artig å følge med deg der i varmen, her har snøen lavet ned.

Frode.
Bjørn T.

Helt enig i Frode sin kommentar! Interessant og godt dokumentert. Mvh Bjørn
Ottar P.

Flott serie og fin dokumentasjon fra Goa,
og god og interessant undertekst!
Fine bilder der orginalen falt mest i smak!
Dirk R.

takk for historien din Roar, interessant å lese det. serien er flott, version 3 er min favorit, sterke kontraster ku - bil.
hilsen dirk
Gunnar F.

Følger med deg selv om jeg ikke er så flink til å kommentere. Her velger jeg originalen - undertekstene leser jeg alltid med stor interesse. Mvh Gunnar
Bent S.

Flott seri og undertekst.

vh
Bent
Alf B.

Herlig serie igjen med flott undertekst


Alf
Willy K.

Ja, det er definitivt en litt annen verden der du er. Liker bildet, følget danner en god diagonal som forsterkes av skyggene fra strømledninger(?). Godt med ren forgrunn som kontrast til den litt kaotiske bakgrunnen. Fin rapport :-)
Bjorn F.

Kjekt og få ta del i andre sine levemåter,både gjennom tekst og bilde.
Flott dokumentasjon.
Hilsen Bjørn
Lisbeth S.

artig formidling du legger frem i underteksten, her ser man paroksekjøring på høyt plan,her styres det med remmen gjennom nesen... men jeg tror nok at jeg holder meg til hester enn så lenge :)
syntes du har fått frem tre gode bilder med godt utsnitt og komp.
mvh Lisbeth
Roar K.

Takker så mye for alle kommentarer - blir jo enda mer gøy når man får slike tilbakemeldinger.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu