Høst 4 - Sol og skygge
Bildet inngår i albumet Rolleiflexhøst 2010 -
Utstyr
  • Rolleiflex T - ilford delta 100
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriNatur
  • Lastet opp
  • Visninger115
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_505070} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (8)
Espen S.
Silhuetter av trær mot sola. Det som gjør dette bildet er etter min mening det kvadratiske formatet. God balanse med det store treet som heller mot høyre i kontrast til sola og buskaset nedover mot venstre. dette skaper godt liv i bildet. Alt i alt synes jeg ikke motivet i seg selv er veldig interessant, men du har klart å gjøre mye ut av det.

Mvh
Espen
Anders G.
takker for tilbakemeldingen og må si meg helt enig. Bildet er litt rotete, men komposisjonen holder det sammen og skaper balanse.
Roger H.
Anders, du sier at bildet ditt er litt rotete. Selv er jeg ganske romslig med tanke på det. Solen som bikker over kanten og det bastante treet som heller til høyre er to elementer som holder bildet sammen. Et høstbilde som jeg liker.

Roger
Anne Ø.
Spennende motiv.
Liker dette da det utfordrer meg
vedr. komp.som jeg opplever ganske
så kreativt og modigt.
Fint med lyset, liker linjene og
omfanget av sv-hv toner.
Anders G.
Takker for tilbakemelding. Hyggelig å få gode tilbakemeldinger på komposisjon. Dette er noe jeg bevisst har jobbet mye med det siste året, fint at det ser ut til å gi resultater.
Øyvind S.
Synes Roger beskriver det som blir viktig for komposisjon, når det gjelder innhold så beskrives høsten ganske så brutalt med det harde og bare uttrykket, finner det mest interissant i nedre del, mulig du kunne stramme inn noe mer, bildet fenger meg på grunn av det usmikede rett på sak..
Øyvind
Ivan H.
Hei,

Et ok høstbilde med mye linjer og motlys. Bildet hadde tålt enda mer kontrast (er vel smaksak) og en bedre forankring i topp. Ville selv kuttet litt der slik at greinen oppe til venstre ender i hjørnet.

:ivan
Anders G.
Takker for tilbakemeldingene. Setter pris på det!
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu