The view from Kaliakra
Utsikten fra et innsteget til Kaliakra, tilbake inn mot land. Det er svartehavet man skuer utover, hvor man skimte en lokals fiskers nett til venstre i bildet.
Jeg synes vel egentlig jeg er ganske fornøyd utifra egne forutsetninger så langt. Samtidig som jeg håper å lære masse av kommentarene jeg forhåpentligvis får ;) Jeg synes det gir en god stemning, gir et innblikk i et fantastisk landskap med stupbratte kalksteinoppbyggede klipper med hvit og røde farger (de hvite er i hovedsak litt lengre ut på Kaliakra). Jeg synes fiskenettet gjør et artig innslag i bildet i komposisjon og som og gi bildet en ekstra "historie". Man kan også skimte endel vindmøller et stykke vekk som også er typisk for landskapet innover her, men er usikker på om jeg burde fjernet disse... blir ikke enig med meg selv, men jeg er i alle fall på vei i en bedre retning ;)
  • Versjoner:
  • Versjon #1
    Original
  • Lagt inn: 2010-12-08 14:11:14
    Versjon #2
Utstyr
  • Nikon D40
  • Standard kit-linse 18-55
  • Brennvidde26mm
  • Blenderf/10
  • Lukker1/400s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501047} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Roar K.

Brukbar komp. og fine farger. Fiskegarnet ute til venstre balanserer kompen, men forhindrer ikke at bildet er litt venstretungt. Kanskje litt vel mye grønt Svartehav så jeg kunne tenkt meg et kutt i bunn akkurat på oversiden av blomstene som stikker opp midtveis på nedre ramme uten at det retter opp det venstretunge. Men formatet blir bedre. Scroll ned, dekk til og døm selv. Mulig du kunne tatt litt oppe også, men akkurat det får du selv bedømme.

Roar
Chris S.

Først og fremst; Tusen takk for min første kritikk her på foto.no ;)

Har laget et nytt utsnitt, det gjorde seg godt det. Jeg strevet litt med å ligge på bakken der for å komme langt nok ned i utgangspunktet (uten å falle utenfor) så derfor jeg nok ikke helt har klart å skjære i bildet :P

Var det et lite sleivspark om at du synes svartehavet hadde for grønn fremtoning? Usikker på om du bare kommenterte det var for mye hav eller for mye _grønt_ hav... hehe

Takk igjen,

Chris
Heidi N.

v2 ble veldig bra. Nydelig landskapsbilde som sitter godt teknisk. Synes du har sterke og gode farger som fremhever både hav, himmel og fjell.
Heidi
Chris S.

Tusen takk Heidi ;) Jeg er jo helt i startgropa så slikt varmer ;) Jeg er veldig fornøyd med dette bildet selv, men glemte nesten å svare på innlegget ditt etter at jeg begynte å ble i dine... for en inspirasjon!

Det var en supervanskelig dag å ta bilder da solen var utrolig skarp og nesten alt man prøvde seg på brant enten ut eller mistet detaljer i skyggeområdene.. og når det gjelder riktig eksponering må jeg bare trene og trene, for så og trene litt til :D Men det var vel denne turen her til Bulgaria som virkelig har fått meg fra "litt fotointressert" til "klarer ikke tenke på annet enn foto"... Hehe..

Men hva ville du gjort anderledes her?

Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu