..1962..
Utstyr
  • Nikon D60
  • Nikor 18-55
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_501039} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Kirsten H.
Fine toner i et vanskelig motiv. Med tre høye hus er det vanskelig å få riktige perspektivlinjer. Hvis du ser på huset i midten, ser det ut som en av veggene faller utover. Dette kan rettes i Elements eller Ps. Jeg ville også klonet bort trafikkskiltene, så får du et renere bilde.
mvh Kirsten
Jarle O.
Takk for tilbakemld. Kirsten, gode poeng du trekker fram, hustaket nede til venstre synes jeg støyer mest, skulle gjerne også hatt litt luft mellom de to husene til venstre..
Olav Ø.
Da er jeg redd du må begynne med dynamitt. Du kunne prøve og rette perspektivet litt. Ikke bry deg om Kirsten. Hun ser at det er forkjørsveiskilt og det er det hun ikke liker. Men det var før Kirsten, nå er det 30km. og fartsdumper sikkert.
Siden det er tatt i 1962, regner jeg med at du har brukt film, men siden du har det med her, er det vel digitalisert, så da kan du sikkert gå i PS og rette perspektivet.

mvh. olav
Bjørn K.
Kult bilde som gir en litt retro følelse. Ser av Exif dataene at det er tatt med et Nikon D60 så jeg tviler vel litt på om det orginalt er tatt i 1962!

For å rette på avstanden mellom husene kan du jo ta deg en tur og ta et nytt bilde med et litt annet perspektiv.

Er enig i at hustaket ned mot venstre skjemmer litt og at dette med fordel kunne vært beskjært bort. Skiltene syns jeg er en smakssak, men de tilfører jo ikke noe til bildet etter min smak.
Jarle O.
Takk for tilbakemld. Olav og Bjørn :-)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu