Soloppgang
-22 og frostrøyk over den åpne elva
Utstyr
  • D300
  • 85mm 1,4
  • Brennvidde85mm
  • Blenderf/9
  • Lukker1/100s
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_500377} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Morten C.
Liker begge bildene dine, men holder nok en knapp på dette. Synes lyset her er veldig bra. Fargene på trærne med sne i hvitt og lyset i gult ble veldg bra sammen.
Bjørnar P.
Opplever dine siste to bilder som varianter av samme motiv, så jeg kommenterer dem under ett.
Begge har flott lys, men ulike komposisjon.
Jeg liker komposisjonen best på dette bildet, da den her oppleves som klarere. Vil ikke betegne det andre bildet som rotete, men komposisjonen er ikke så uttalt som her.
På dette bildet tror jeg det hadde vært et pluss om det hadde vært litt mer på venstre side. Synes kuttet der ble noe brutalt. Lyset oppleves også som mer "strålende" i denne versjonen, samt at bildet oppleves som skarpere og med større fargemetning. Begge deler et pluss i mine øyne.
Tror at motivet inneholder mulighet til enda mer spennende komposisjoner, men jeg synes du har fått mye ut av dette likevel.
Anne Ø.
Har sett på dette flere ganger nå og liker det jeg ser, et utrolig fint lys som får frem disse varme, kalde tonene som jeg synes gir en spenning.
Synes utsnittet er fremragende selv om jeg ville foreslå å kutte rett under der speilingen starter h.side. Synes ikke ikke de få cm i nedre del tilføre noe og blir en "renere" komp.ved kutt synes jeg. Fargetonene, lyset, gir med en god opplevelse.
Svein Erik K.
Det er riktig Bjørnar att begge bildene er variasjoner over samme motiv. Jeg var tilbake på samme sted tre dager på rad. Jeg syntes den firkantede strukturen trærne og speilbildet dannet var spennende. Jeg er nok tilbøyelig til å være enig med deg Bjørnar i at det andre bilde ble rotete i komposisjonen. Anne jeg er også enig i at bildet muligens blir bedre av att utsnittet justeres litt ved å kutte litt i underkant. Det blir nok flere turer dit da det er mange spennende motiv i området.
Takk for nyttige innspill.
Avsluttet .
Veldig lekkert med mange fine elementer som skaper stemning og spenning i bildet!

mvh tove
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu