En realitet?
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Annetklipp og lim til illustrasjon
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_499619} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (17)
Venche J.

Har du vært på Smøla Per Einar? :)

Ikke greit for dyrelivet med slike saker å forholde seg til. Uansett, det er jo vi mennesker som setter "dagsorden" i og med at vi skal ha alt så lettvint og så fort som mulig. Og i tillegg går styresmaktene + næringsliv helt av skaftet i sin jakt etter "mammon". Mye vil ha mer...

Grei manipulasjon med et dypt budskap.

Venche.
Marit O.

Er det slik di for oppdrift,eller er det sån strømen skal bli laget fremover?
Tankevekende budskap Per Einar!



Mvh Marit
Kjell Ivar Ø.

Et manipulert men fortellende bilde.
Kjell Ivar
Knut Georg F.

Teknisk/bildemessig synes jeg ikke dette var særlig spennende. Budskapet er vel i høyeste grad diskutabelt.
Mvh Knut
Avsluttet .

Herlig.
Liker det:-)

Tone
tor åge s.

Ja takk, begge deler.... Fin formidling..

mvh totto
Per Einar G.

Takker for kommentarer.

Det tekniske har jeg ikke vektlagt i dette bildet, litt hurtig plassering av møller, lite gjennomtenkt og vurdert for å si det slik....som så mye annet av avgjørelser i f.eks utbygging av vindmølleparker.
anne g.

ojda, dramatisk å lande der,ikke helt trygt.god ide, per einar.du kan skkert gjøre vindmøllene litt skarpere.mvh anne
Duy P.

Godt budskap.
Naturvern / naturminister / miljøminister. Har de sovet hele gjengen. Ellers er det tunghørt.
De som har bestemt disse møllene til dagsorden. Lurer på de har noe gang prøvd å stikke fingrene/hender/bein på en elektrisk vifte ( ikke for å snakk om de gedige stygge drivene ). Jeg blir bare så forbanna på ......

mvh duy
Olav Ø.

Her kommer ørnen, like hel, tross ørnehakkerne i bakgrunnen. Manipulert, ok, men med klart budskap. Fint bilde.

mvh. olav
Ole Martin D.

Flott Du henger deg på saken Per Einar. Jeg gir pokker i hvor teknisk bildet ditt er men jeg symes et bilde med et budskap har en større verdi for meg.
Knut sier at budskapet er diskutabelt, men er det kystnaturen som skal ødelegges for mere energi. Dette bør plasseres ute på sokkelen og spare de siste INON områdene som er igjen.Det underlige er at biologer er fagfolk i utredninger ang disse planene, I en av de planlagte "parkene" har biologer, biologer som jobber som konsulenter for disse utbyggerne, laget "korridorer" for Smålomen og Storlomen. De tror at disse fuglene har samme inn/utflyvningsrute uansett vær. Slike kaller jeg kontorbiologer, de har aldri bruket tid til å lære seg hvordan fugler oppfører seg i forskjellige vindretninger. Er man ute så lærer man noe nytt hver dag. Jeg er ute i ca 300 dager i året. Men Per Einar, det er ikke bare Trøndelag som er truet, hele kysten fra sør til nord er truet. Vi kjemper med det vi har og vi har ikke gitt opp kampen mot motehysteriet.Kunne ha skrevet metersvis om dette. Beklageligvis er det lite engasjement og innsikt fra de man trodde hadde en dyp kjærlighet til naturen. Men takk for at Du tar et tak Per E
Per Einar G.

Takk til dere siste også.

For intresserte så skal det holdes en konferanse om vindmøller og wildlife i mai 2011.

http://www.cww2011.nina.no/
Tove H.

Vindmøller er nok framtida i Norge. Flott fortellende bilde.

Tove:)
Dirk R.

jeg hater disse vindmøller, søppel i landskap. flott manipulasjon !
hilsen dirk
Ole Martin D.

Beklager Per E. Men til Dere alle som er opptatt av dette. Les i VG i dag. " Elektrisk botsøvelse" av Professor Petter Osmundsen på side 38 og 39.Han setter ting i perspektiv.Vi blir jo lurt om denne energikrisa.
Inger-Lise S.

Hei!
Alvorlige saker dette! Mye mer enn folk flest aner!
Først,- tilsynelatende enkelt,- men : Jeg er enig med Dirk, 100%! Dette er søppel i naturen, ikke bare fuglekuttere..Ok, kosmetisk..(Jeg er naturelsker) .Men mye er så mye værre!
Jeg har vært opptatt av denne saken i lang, lang tid..Lett er det ikke...Og visst blir vi lurt.
Samfunnet har gjort seg avhengig av strøm, uansett hvilken måte den lages på. Skulle all strøm svikte, kan vi ikke engang forestille oss hvor mange liv som går tapt. (I private hjem har man ikke engang aggregater, bare for å nevne småting, hvor "kun" menneskers liv er avhengig av strøm ved apparater som holder dem i live....)
Jeg har også idag lest VG. Man må sette seg godt inn i sakene/alternativene. Og hva står man igjen med i krisene,som VIL komme! Energi må vi jo ha! Litt på siden dette, og trolig usammenhengende, men prøv å tenk over endel ting vi trenger strøm til.Må vi tilbake til steinalderen en dag? Noe å tenke på. Jeg mener vi burde sørge for flest mulig alternativer.Vi burde være kloke nok til å ikke være tilhenger av èn metode...
Svartsyn eller realisme? Det får tiden vise!

Hilsen Inger-Lise
Per Einar G.

Takker for innspill og interesse, tydelig en sak som berører de fleste.

Jeg har et godt gammelt tips:
Spar på strømmen fyr med ved og slukk lyset, monter sparedusj, varmepumper og andre enøk tiltak slik at vi slipper å se flere møller i fremtiden :)
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu