Lamper
Bildet begynner å bli en god del år i og med at det er fra tidlig digital tid, muligens film. Har reredigert og blitt kvitt en del støy uten at bildet dermed har blitt noen teknisk perle. Før jeg reiste ble det ytret ønske om fargerike bilder fra India så da falt mitt første valg av sådanne på dette som er fra Anjuna fleemarket som slett ikke er noe loppemarked lenger, men et marked der du kan finne alt mellom himmel og jord. Hit kommer folk fra hele India med sine ting, her finnes mange eksiltibetanere som vesentlig handler med sølvsmykker og gamle mynter etc. Her finnes også kunsthåndverkere og andre kunstnere fra vesten med sine uttrykk i smykker, pyntegjenstander tekstiler og trykk samt mat og drikke både i restauranter og haugevis av stands. Her har jeg kjøpt flere flotte stuffer som det kalles ubehandlede stein og krystaller da jeg fortsatt hadde plass til mer. Jeg tør påstå at dette er noe av det mest fargerike og brokete jeg har sett av basarer da her også kommer folk som gjør div. kunster og reine cirkus-opptredener og ikke minst tiggere av alle slag. Til sammenliknig har jeg jo sett en del basarer som medinaen i Sousse i Tunisia, Grandbasar og den egyptiske basar i Istanbul, en av verdens største basarer i Teheran i Iran, diverse markeder og basarer i Afganistan og ditto i Pakistan for å nevne noe. I Anjuna kjøper jeg fortsatt f.eks. klær, Cder, pyntegjenstander osv. Lamper som på bildet hadde jeg fem av rundt min balkong på mitt forrige bosted. Bare det å gå rundt med kamera er en opplevelse, men ofte vanskelig med komposisjoner da alt står tett i tett. Men vil man ha portretter av eksotiske personer er Anjuna fleemarked stedet. Har ofte sittet på min stamrestaurant der med tele og tatt portretter, men ikke alltid utleggelseskvalitet. Herfra har jeg hentet materiale til mange av mine rariteter så er det nevnt også. Har kanskje nevnt det før, men Anjuna fleemarket var opprinnelig et loppemarked som ble startet av hippies og backpackere for å selge ting de ikke lenger trengte og kjøpe brukt de hadde behov for.

http://pbase.com/kneppen
Hvertfall fargerikt og litt artig.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • AnnetBildet er definitivt tatt for frihånd.
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_498937} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (16)
Alf B.

Flott fortellende og fargerikt bilde og ikke minst en flott undertekst om basarer og marked.

alf
Avsluttet .

Fargerikt og fortellende.

Tone
Solvår B.

Enig med de to over. Herlig fargerikt og fortellende bilde. Informativ undertekst.
: ) Solvår
tove j.

Flotte farger fin balanse i bildet. Fint å lese teksten under. Mvh tove
Harald N.

Her er det grått og kaldt i dag, då er det fint å få eit fargerikt og varmt bilete å sjå på.

Mvh Harald
Avsluttet .

Et herlig fargerikt varmende bilde.. likte det godt:)
mvh tove
Kirsten H.

Skulle gjerne vært et varmere sted i dag. Bildet er fargerikt og varmer. Interessant undertekst.
mvh Kirsten
Birgitta S.

Spännande artikel om basaren och en vackert färgsprakande bild till.
Perfekt att få en dag i november. Tack för det Roar!

MVH
Birgitta
Øyvind S.

Fargerikt fra markedet og absolutt artig å lese din tekst sammen med bildet, er det modern som vaksomt passer på sin datter tro, litt morsk i blikket er hun også.. forøvrig stilig innramming av den morske..
Øyvind
Willy K.

Liker dette, fin kombinasjon av mennesker og flotte farger/former på lampene.
randi sofie h.

Flott og forteljande med herlege fargar.
randi : )
Wilko J.

Herlig å lese om dine opplevelser Roar....kan tenke meg at du har eller holder på med å skrive ned alt? illusterer boka med dine flotte fotografier??..Om ikke så kanskje du burde?? Du har alltid så masse å fortelle....så til bildet =) Det ser virkelig spennende ut å være der...et vakkert folk...fargerikt som dine bilder...Dette var en flott dokumentasjon av dine opplevelser.

Mvh Wilko
Bent S.

Fargerikt og flott bilde, og flott lesning under.

vh
Bent
Heidi N.

Knall farger i bildet, og et fint utsnitt. Informativ og god tekst. Dette synes jeg ble veldig bra fra deg. :)
Heidi
Olav Ø.

Flott bilde fra markedet. Skjønnheten til høyre ser på noe utenfor bildet og det gjør den eldre kvinnen bak også. Fargerikt og fint. (Og så er det tydeligvis ikke -20.)

mvh.olav
Roar K.

Takker hjertligst for alle hyggelige kommentarer her.

Roar
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu