Multimedia under åpen himmel
Tatt utenfor Alta der det var et arrangement hvor stjernehimmelen var i fokus. I den forbindelse var det blant annet en utendørskonsert, og her ser vi en same som joiker mens han bruker diverse datamaskiner og prosjektører til å skape musikk og bilder til akkompagnement. Å stå under stjernehimmelen og oppleve denne konserten var en underlig opplevelse.
Håper jeg har klart å viderebringe noe av denne opplevelsen til dere.
Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_497367} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (4)
Avsluttet .
Kan se at det er noe spes. som foregår, men synes det må bli vanskelig å videreformidle det du opplevde der og da, innenfor et lite bildeutsnitt uten lyd, og slik du beskriver det selv. Er nok avhengig av teksten for å få med hele innholdet i hendelsene her. Kan tenke meg stemningen bare. Farger og lys er bra for de mer teknisk interesserte.
Roger H.
En fyr med en solid dunjakke som sitter i en provisorisk lavo bak et par mikrofoner er vel det jeg ser her. Kunne vel ønsket å se noe publikum og en reaksjon på det som foregår.
Bjørnar P.
Roger: Vil da si at bildet inneholder vesentlig mer enn en fyr i en lavvo med et par mikrofoner. At det er det du legger mest merke til aksepterer jeg selvsagt, men bildet inneholder langt flere element som er vesentlig for fortellinga.
Roger H.
Hei igjen Bjørnar. Jeg forstår hvor du vil hen her. Selvsagt ser jeg at det er isskulpturer og lyssetting som vel symboliserer noe for de innvidde og de som opplevde arrangementet. Tror nok det er vanskelig å oppleve det samme som deg som var der.
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu