Spider
Bildet inngår i albumet Picturaday - Bilder fra bloggen:
http://pictureaday.blogspot.com/
Utstyr
  • Hasselblad
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
  • KategoriArkitektur
  • Lastet opp
  • Visninger166
  • Nøkkelord
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_496197} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (5)
Avsluttet .
Et utover realiteten motiv, eller lettere surrealistisk sagt på en annen måte. Et litt underlig men samtidig underholdene motiv etter min mening. Trolig også et utsnitt som "bare" kan oppdages og foreviges via den "magiske" søkeren i en Hasselblad...
Torild H.
Litt av ein utfordring å fotografera denne porten mot denne urolige bakgrunnen, går utifrå at du prøvde fleire kamerastandpunkt her.
Når du fyrst ikkje har med filmrammen, ville eg gjerne vore utan dei lyset mellom trea øverst, uttrykket vert litt roligare bare av det.
Fint å oppdaga slike finurligheter langsmed vegen...
Torild
Thomas R.
Takk for kommentarer. Siden opptaket er på digitalt bakstykke er det ikke noen filmramme, men dette er faktisk originalutsnittet slik jeg så det nedi sjaktsøkeren (ref. KH). Jeg tok faktisk med det lyse partiet oppe litt for balansen sin skyld, men jeg ser poenget ditt Torild. Det kunne kanskje gjort seg med enda større blender for å blurre bakgrunnen litt, men på en måte liker jeg jeg det litt rotete og på den andre siden kjenner jeg ikke til noe mer lyssterkt enn 80 2.8 så da. Det jeg synes er mest uheldig i ettertid er at det ene treet kommer rett opp av den ene stolpen.
Avsluttet .
Jasså, digitalt ja.., har aldri skjønt vitsen med en digital Hasselblad, men utsnittet er fremdeles bra slik det er.
Thomas R.
Film har jeg slutta med for lenge siden :-) Vel filkvalitetsmessig er P20 etter min mening hakket bedre enn 5d2 på lav iso, men det er noe mer tungvint å bruke må man kunne si... Fargeresponsen er også, ja forskjellig, P20 er mer nøytral etter min mening. Søkeren er jo ett kapittel for seg. Foreløpig liker jeg dette tilbakeskrittet, vi får se hvor lenge det varer...
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu