Utstyr
  • -
  • -
  • Blender-
  • Nei
  • Exif Vis basisinfo - Vis all bildeinfo
Annen info
Linker og deling
Referere til dette bildet andre steder på foto.no: klipp og lim følgende tekst (ta med klammeparentesene): {bilde_495553} Det vil da bli automagisk laget en link til bildet fra teksten din.
Ønsker du å bruke/kjøpe dette bildet?
Kritikker (12)
ketil g.

Dette var tåkete for ikke å si mørkt. Prøver meg på tåka..... En mann under to lyskastere på vei mot ei redningsbøye. Først tenkte jeg at han var iferd med å drukne seg, men man kan ikke drukne seg med ei bøye. Han er også nokså avslappet så han kan ikke være på vei til å redde noen. Blir stående med en undring knyttet til bildet og det gir meg ingen svar. (Godt gjort)

ketil
Avsluttet .

Flotte elementer i bildet. Personen tilfører ekstra mye her og er et must.
Dystert og mørkt, slik som høsten nå har festet grepet.
Ja man blir ganske så tung i hode på det verste.

Liker det jeg ser her Tove. Stilig.
mvh arild
Solvår B.

Han speider selvfølgelig etter tønnene, men vi ser ikke om han finner dem...Spennende.
: ) Solvår
Tove H.

Tusen takk, Ketil, Arild og Solvår for interessante kommentarer. Mannen ser ingenting i havgapet - et stort mørke - , men speider nok etter noe... tønnene.. eller...?

Tove:)
Per Einar G.

Vanskelig å se hva han ser etter og ikke minst hvem han er, kan det være en lensmann i sivil? Definitivt, den litt avslappede holdningen der han speider etter tønnene er avslørende for lensmenn fra distriktet, men hvilket lensmannsdistrikt kommer han fra mon tro, Dokka eller Drivdalen?

Godt jobbet Tove, jeg føler at avsløringen og oppklaringen er nærmere enn vi aner :)

Mvh
Per E.
Anne-Lise S.

Ganske avslappet positur til å tusle rundt og lete etter resten av verden. Ja, for den har jo forsvunnet i tåkehavet, og mannen er den eneste levende å se....

Anne-Lise
Wilko J.

Han har nok levert noe som ingen må få vite...speed-båten har nettopp gått...han later om ingenting har skjedd og labber rolig tilbake til sin porsche...hjem til Solvårs mørktlagte hus for å hjemme pengene i ei tønne....
Jaja nok å bruke tid på=)

Likte dette

Mvh Wilko
tor åge s.

Et meget spennende bilde .. Først og fremst en annerledes og dristig komposisjon som jeg likte umiddelbart....

mvh totto
Olav Ø.

Et merkelig og mystisk bilde. Jeg skjønte ikke helt poenget og kopierte bildet til PS. Trykket Ctrl L og fikk opp levels. Da fikk jeg se det rareste histogrammet ever. Alt av bildedata var samlet i en klump nederst. En rask justering og bildet ble et helt annet. Fyren slentrer bortover brygga.

mvh. olav
Roar K.

Et bilde der lyset gjør jobben (har'kke glemt at du er bak kamera). Veit ikke helt om jeg tråkker i salaten når jeg nevner at jeg kunne tenke meg å kutte noe sånt som ca. 2cm i bunn så bare halvparten av skråbordene blir igjen???

Roar
Isidoros P.

Bra ide og bilde.Akkurat passe lys/mørke for å skape spening og stemning.
ketil g.

Ode til tønna.

ketil
Du må være logget inn for å kunne kommentere bildene på foto.no.
Tastatursnarveier: forrige Goversikt neste
Åpne uskalert versjon i eget vindu